Μικρές αποκαλύψεις για το επερχόμενο μοντέλο της Lexus, που θα κάνει την εμφάνιση του στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Πεκίνο.

Ανανεωμένη Lexus IS

2.578 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2016

Φωτογραφία teaser ήρθε στο φως της δημοσιότητας για την ανανεωμένη εκδοχή, που αναμένεται να λανσαριστεί στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου στο Πεκίνο.

 
Η ιαπωνική μάρκα έδωσε στην δημοσιότητα μια σκοτεινή φωτογραφία, από την επερχόμενη ανανεωμένη έκδοση του Lexus IS σεντάν, που αποκαλύπτει κάποια σημεία του αμαξώματος κυρίως στο μπροστά μέρος.

Σύμφωνα με όσα λέει η εταιρεία, το ανανεωμένο IS «θα φέρει συναρπαστικές ανακαλύψεις που βασίζονται στην υπογραφή L, της Lexus, και την ανανεωμένη φιλοσοφία σχεδιασμού». 


Είναι εύκολο να αναγνωριστούν τα νέα φωτιστικά σώματα του IS σεντάν, μεσχεδιασμό τριών L, στο εσωτερικό τους. Λόγω των σκιών, δεν φαίνονται πολλές λεπτομέρειες, αλλά είναι εμφανείς οι αιχμηρές σχεδιαστικές γραμμές στο μπροστά μέρος, με τον προφυλακτήρα να δείχνει, ότι θα έχει μεγάλους αεραγωγούς δίπλα από την χαρακτηριστική γρίλια της Lexus στο κέντρο.

Λίγη υπομονή μέχρι το σαλόνι αυτοκινήτου στο Πεκίνο, να ανοίξει τις πόρτες του, για τον τύπο, στις 25 Απριλίου και να αποκαλυφθεί το επερχόμενο μοντέλο της Lexus. 

Tags: LEXUS IS