Το μπροστά μέρος του δοκιμαστικού Qashqai.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το μπροστά μέρος του δοκιμαστικού Qashqai.

Σε δοκιμές με νέα «μούρη» το ανανεωμένο Nissan Qashqai

13.748 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2023)

Το Nissan Qashqai συνελήφθη καμουφλαρισμένο στο δρόμο σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης, μαρτυρώντας πως το ιαπωνικό στρατόπεδο εργάζεται ήδη πάνω στο ανανεωμένο μοντέλο το οποίο θα έχει μερικές αισθητικές αλλαγές.

Δοκιμές στο δρόμο για το Nissan Qashqai facelift MY2024

Ο ιδρυτής της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV (C-SUV) στην ελληνική αγορά, το Nissan Qashqai, βρίσκεται στην τρίτη του γενιά, μετά το λανσάρισμά του στις αρχές του 2021. Με σαφείς αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, το άλλοτε best seller της συγκεκριμένης κατηγορίας, συνεχίζει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του εντός και εκτός συνόρων με περισσότερα από 3 εκατομμύρια αυτοκίνητα από το 2007 μέχρι σήμερα. Ωστόσο, φαίνεται πως η Nissan εργάζεται ήδη πάνω στην ανανέωσή του για να το κρατήσει ανταγωνιστικό σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες κλάσεις της αγοράς αυτοκινήτου.

Ο φωτογραφικός φακός των «κατασκόπων» του motor1.com εντόπισε ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο Nissan Qashqai στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Σύμφωνα με αυτές τις εικόνες, η ανανεωμένη version του δημοφιλούς SUV θα δεχθεί επιδερμικές αλλαγές στο ντιζάιν, στο εμπρός και το πίσω μέρος. Πιο συγκεκριμένα, βάσει της τοποθέτησης του καμουφλάζ, θεωρείται δεδομένος ο ανασχεδιασμός στους προφυλακτήρες και τη μάσκα, καθώς επίσης και ελαφριές τροποποιήσεις στα φανάρια εμπρός. Οι γραμμές του οχήματος μαρτυρούν ότι η Nissan μπορεί να εγκαταλείψει το χαρακτηριστικό σχήμα C που έχουν τα φανάρια του παλιού μοντέλου τώρα.

Το πλαϊνό μέρος δεν φαίνεται να έχει δεχθεί ιδιαίτερες τροποποιήσεις, με τις μόνες πιθανές αλλαγές να εντοπίζονται στους τροχούς καθώς και τα μαρσπιέ. Έπειτα, το πίσω μέρος φέρει κι αυτό ελάχιστες διαφοροποιήσεις, με τον πίσω προφυλακτήρα να αποτελεί το κύριο σημείο αλλαγών, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξει και η σχεδιαστική υπογραφή στα πίσω φώτα.


To πίσω μέρος του νέου Qashqai.

To πίσω μέρος του νέου Qashqai.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ETRANSIT VS ESPRINTER
test center