Στην καρδιά του Audi Aicon βρίσκονται 4 ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 353 ίππων και 405 Nm ροπής.

Η ηλεκτρική του αυτονομία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 800 χλμ.

Χάρη στην απουσία των μέσων κολόνων στην αρχιτεκτονική του, και οι 4 πόρτες του μπορούν να ανοίξουν διάπλατα.

Χάρη στην απουσία των μέσων κολόνων στην αρχιτεκτονική του, και οι 4 πόρτες του μπορούν να ανοίξουν διάπλατα.

Αποκαλυπτήρια για το Audi Aicon concept

1.968 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2017)

H Audi αποκάλυψε με κάθε επισημότητα το Aicon concept και το εξόπλισε με την τελευταία λέξη τεχνολογίας ενώ παράλληλα του έδωσε και μια σειρά αυτόνομων συστημάτων οδήγησης.

Η Αudi έφερε στην Φρανκφούρτη το Αicon concept παρουσιάζοντας στο κοινό ένα αυτοκίνητο που είναι εξοπλισμένο από πλήθος τελευταίας τεχνολογίας συστημάτων αυτόνομης οδήγησης.

Όσον αφορά την εμφάνιση του, το αμάξωμα του Aicon είναι ίσως το πιο καινοτόμο που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης και αποτελείται από μεγάλες αλλά λείες επιφάνειες. Ξεκινώντας από τον πρόβολο του, η παρουσία της εξαγωνικής γρίλιας, όπως και το e-tron Sportback concept, προσελκύει αμέσως το ενδιαφέρον αλλά χωρίς αμφιβολία το στοιχείο που κλέβει την παράσταση είναι τα καινοτόμα φωτιστικά σώματα που αντίθετα από ότι έχουμε συνηθίσει αποτελούνται από πλήρως ψηφιακές επιφάνειες που αποτελούνται με την σειρά τους από εκατοντάδες τριγωνικά pixel. Το Αicon μάλιστα χρησιμοποιεί τις επιφάνειες αυτές για μια σειρά άλλων λειτουργιών, όπως το να ελέγχει αν κάποιος πεζός βρίσκεται στην πορεία του και αν αυτό συμβαίνει χρησιμοποιεί διάφορα σήματα για να τους προειδοποιήσει ενώ η ένταση φωτός αυξομειώνεται ανάλογα αν το Aicon επιταχύνει ή επιβραδύνει. Τέλος, το Aicon δεν χρειάζεται προβολείς για τους ιδιαίτερα σκοτεινούς δρόμους καθώς με το ραντάρ του είναι ικανό να «δει» τα εμπόδια και να προσαρμόσει την πορεία του.
 
Χάρη στην απουσία των μέσων κολόνων στην αρχιτεκτονική του, και οι 4 πόρτες του μπορούν να ανοίξουν διάπλατα δίνοντας μια αίσθηση ευρυχωρίας. Φυσικά, η παντελής έλλειψη τιμονιού ή πεντάλ κάνει το εσωτερικό ακόμα πιο ευρύχωρο και άνετο ενώ η Audi έχει προσφέρει ποιοτικά υλικά για την επένδυση των καθισμάτων που εκτός των άλλων μπορούν να «στρίψουν» για να διευκολύνουν την είσοδο και την έξοδο των επιβατών.

Στην καρδιά του Audi Aicon βρίσκονται 4 ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 353 ίππων και 405 Nm ροπής σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης. Η ηλεκτρική του αυτονομία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 800 χλμ.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για τις επιδόσεις του δεν έγιναν γνωστές.

Toyota
test center