Audi Q3: Σε βενζίνη, diesel και Plug-in υβριδικό από 33.900 ευρώ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi Q3: Σε βενζίνη, diesel και Plug-in υβριδικό από 33.900 ευρώ

7.255 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2023)

To μικρομεσαίο SUV της Audi, το Q3, αποτελεί το best seller μοντέλο της premium γερμανικής φίρμας το 2023. Όπλο του η ευρεία γκάμα κινητήρων με την οποία διατίθεται στην Ελλάδα.

Τι επιλογές έχω σε μοτέρ στο Audi Q3;

To Audi Q3 αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική γκάμα της μάρκας με τους τέσσερις κύκλους, αφού το μικρομεσαίο SUV αποτελεί το Audi που σημειώνει τις περισσότερες πωλήσεις μέχρι τώρα το 2023 με περίπου 523 αυτοκίνητα (σύμφωνα με τα πρωτογενή στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας), συμπεριλαμβάνοντας την έκδοση Sportback.

Στην κλασική του έκδοση, το Audi Q3 υιοθετεί δυναμικό σχεδιασμό, το οποίο αποτυπώνεται στους τονισμένους «ώμους» και την ψαρωτική οχτάγωνη μάσκα που δεσπόζει μπροστά αποτελώντας ενιαίο τμήμα με τον αιχμηρό προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό, η διακόσμηση της καμπίνας στο Audi Q3 ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κανείς από ένα premium μοντέλο. Τα υλικά είναι ποιοτικά και εξαιρετικά φινιρισμένα, ενώ ταυτόχρονα οι ανάγκες συνδεσιμότητας καλύπτονται στον μέγιστο βαθμό. Από την βασική εξοπλιστική έκδοση προσφέρονται μία οθόνη αφής infotainment 8,8 ιντσών (προαιρετικά 10,25 ιντσών), καθώς και πίνακας οργάνων με διαγώνιο 10,25 ίντσες. Ως έξτρα βρίσκει κανείς το ίδιων διαστάσεων Audi Virtual Cockpit (ή 12,3 ιντσών) με την ρεαλιστική απεικόνιση των δεδομένων κίνησης. 

Το Audi Q3 προσφέρεται σε ευρεία γκάμα κινητήρων (βενζίνης, diesel και με δημοφιλές για εταιρική χρήση Plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο), καθώς και σε τετρακίνητες εκδόσεις. Ναυαρχίδα ανάμεσα στις πολλές επιλογές του πάντως είναι αναμφισβήτητα, ο 1.500άρης κινητήρας των 150 ίππων. Πάμε να γνωρίσουμε τη γκάμα του:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN