Πάνω από 2600 αναφορές έχουν ήδη καταγραφεί στο Autocheck.

Πάνω από 2600 αναφορές έχουν ήδη καταγραφεί στο Autocheck.

Autocheck, οι TOP 10 μάρκες

5.843 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2016)

Eκπρόσωποι των Honda, Mitsubishi, Subaru, 3 εταιρειών από τις Top 10 που διακρίθηκαν μέσα από την μεγάλη έρευνα Autocheck, αποκαλύπτουν στο Autotriti.gr τα μυστικά της επιτυχίας τους.

«Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;», «Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;», «Περιμένατε μήνες για κάποιο ανταλλακτικό και το πληρώσατε πανάκριβα;», «H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;», είναι μερικές από τις ερωτήσεις της μεγάλης έρευνας Autocheck του AutoΤρίτη  για τα μοντέλα διάφορων εταιρειών. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, 2.000 ιδιοκτήτες αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά των αυτοκινήτων τους, δίνοντας πλούσιο υλικό, όχι μόνο για να ενημερωθείτε για τις κακοτοπιές, αλλά και να καταθέσετε τις δικές σας εμπειρίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Δείτε εδώ την έρευνα

Βλάβες, τιμές service, διαθεσιμότητα και τιμές ανταλλακτικών και κυρίως συμπεριφορές αντιπροσωπειών… μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, είναι τα θέματα που επιβραβεύουν (πρασινίζοντας), ή κοκκινίζουν, αντίστοιχα οι καταναλωτές. Tα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δίνουν στο TOP 10 των «πράσινων» εταιρειών τις: Hyundai, Mitsubishi, Mazda, Honda, Alfa Romeo, Toyota, Kia, Suzuki, Ford και Subaru.

Eκπρόσωποι των Honda, Mitsubishi, Subaru, δήλωσαν στο Autotriti.gr σχετικά με το ποιους θεωρούν ως TOP λόγους για την προτίμηση μα και την επιβράβευση που επιφυλάσσουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων προς την μάρκα τους. Ας δούμε τι είπαν...

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center