Κάπως έτσι, η Mercedes-Benz γίνεται η πρώτη premium εταιρεία με pick-up.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κάπως έτσι, η Mercedes-Benz γίνεται η πρώτη premium εταιρεία με pick-up.

Έρχεται το X-Class pick-up

5.317 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2017)

Φτάνει στα τέλη του 2017 το πρώτο premium pick-up της γερμανικής εταιρείας. Τι πρέπει να περιμένουμε; Δείτε το!

 Η Μercedes θα μπει στην αγορά των pick-up φέτος όταν μπει στην γραμμή παραγωγής η X-Class στις εγκαταστάσεις της συνεργασίας Renault-Νissan στην Βαρκελώνη. Όπως μπορεί να γίνει διακριτό από τις εικόνες, μπορεί το μοντέλο δοκιμών να είναι καμουφλαρισμένο από άκρη σε άκρη άλλα φαίνεται πως η σχεδίαση του έχει ολοκληρωθεί.

Η Mercedes ανακοίνωσε πως οι επίσημες παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Mercedes ανακοίνωσε πως οι επίσημες παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Από τα λίγα πράγματα που μπορούν να διακριθούν, το pick-up που θα βγει σε παραγωγή δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από τις δύο εκδόσεις Concept X-Class που παρουσιάστηκαν πέρυσι. Τα φωτιστικά σώματα του εμπρός μέρους φαίνονται πιο τετραγωνισμένα σε σχέση με αυτά του Concept, ωστόσο παραμένουν τα  LED φώτα ημέρας κατά μήκος του πάνω μέρους των φωτιστικών σωμάτων.

Δεν έχει γίνει κάτι γνωστό για τον εσωτερικό του διάκοσμο αλλά αν είναι παρόμοιος με τον διάκοσμο των μοντέλων concept τότε θα είναι αν μην τι άλλο πολύ ικανοποιητικός, αντάξιος της πολυτέλειας που χαρακτηρίζει την γερμανική μάρκα.
Κάπως έτσι, η Mercedes-Benz γίνεται η πρώτη premium εταιρεία με pick-up, ένα μοντέλο που θα προσφέρει χώρο για πέντε, αλλά και μεταφορική ικανότητα ενός τόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες θα χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα με το Nissan Navara.
 
 Ο επικεφαλής της Mercedes-Benz, Volker Mornhinweg, είχε δηλώσει πως η μελλοντική X-Class θα διαθέτει εξακύλινδρους κινητήρες και μόνιμη τετρακίνηση, ενώ η ασφάλεια και η άνεση θα είναι στα γνωστά πρότυπα της εταιρείας, η οποία στοχεύει σε πελάτες που δεν είχαν φανταστεί πως θα αγόραζαν ένα pick-up.

Η Mercedes ανακοίνωσε πως οι επίσημες παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται μέσα στο 2018.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto