Οι τιμή για το νέο Α4 Black Edition στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινά από τα 37.611 ευρώ.

Η Audi ανανεώνει την γκάμα Α4 προσθέτοντας νέο εξοπλισμό στην βασική έκδοση και προσφέροντας την έκδοση Black Edition.

Black edition για Αudi A4

5.324 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/5/2017

H Audi είναι έτοιμη να προσφέρει τη νέα Black edition έκδοση για το Α4. Δείτε τι περιλαμβάνει.

 
Η Audi ανανεώνει τo Α4 προσθέτοντας νέο εξοπλισμό στην βασική έκδοση και προσφέροντας την Black Edition έκδοση που αποδείχτηκε στο παρελθόν πολύ επιτυχημένη, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία, το 50% των πελατών την προτίμησαν όταν διατέθηκε για την προηγούμενη γενιά Α4.

Στην εξωτερική εμφάνιση, η έκδοση περιλαμβάνει 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου, ποδιές, πίσω σπόιλερ και εισαγωγείς αέρα και μαύρες λεπτομέρειες από τον πρόβολο μέχρι τους καθρέπτες και τα παράθυρα.
Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, το αυτοκίνητο λαμβάνει νέας σχεδίασης τιμόνι, μαύρο φινίρισμα στην καμπίνα, οθόνη 7 ιντσών, μπροστινά θερμαινόμενα υφασμάτινα καθίσματα, δερμάτινη επένδυση και υπόλοιπο εξοπλισμό αξίας 650 ευρώ δωρεάν από την  εταιρεία.
 
Όσον αφορά στον τομέα της τεχνολογίας, η Αudi προσφέρει μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης οδήγησης όπως cruise control, αισθητήρες για ευκολότερο παρκάρισμα, ασύρματη φόρτιση, ηχοσύστημα BOSE ή Bang & Olufsen κ.α

H τιμή για το νέο Α4 Black Edition στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινά από τα 37.611 ευρώ για την έκδοση 1.4 TFSI απόδοσης 150 PS και φτάνει τα 50.000 ευρώ με τον 3.0 λίτρων κινητήρα V6 TDI Quattro 272 ίππων σε συνδυασμό με αυτόματο 8 σχέσεων κιβώτιο.

Πώς σας φαίνεται;