" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Remco Meulendijk της RM CarDesign και δημιούργησε ψηφιακά την C-Class All-Terrain, παίρνοντας φυσικά ως βάση την C-Class station wagon.

Αν τελικά η Mercedes δώσει έγκριση για ένα τέτοιο μοντέλο, αναμένουμε την C-Class All-Terrain με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τετρακίνηση 4MATIC και προστατευτικά αμαξώματος.

C-Class All-Terrain

Διαβάστηκε από 3007 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/10/2016

H Mercedes πρόσφατα παρουσίασε την «σκληροτράχηλη» E-Class All-Terrain. Θα είχε κατά τη γνώμη σας νόημα να επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο και στην μικρότερη C-Class;

 
Με την παρουσίαση της νέα E-Class All-Terrain, η Mercedes μπήκε στην αγορά των υπερυψωμένων station wagon, έχοντας ως κύριο στόχο το Audi Allroad. Από τη στιγμή, όμως, που η τελευταία διαθέτει στη γκάμα της και το μικρότερο A4 Allroad, θα είχε νόημα να κάνει κάτι αντίστοιχο η Mercedes και με τη C-Class;
 
Κάπως έτσι σκέφτηκε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Remco Meulendijk της RM CarDesign και δημιούργησε ψηφιακά την C-Class All-Terrain, παίρνοντας φυσικά ως βάση την C-Class station wagon.
 
Αν τελικά η Mercedes δώσει έγκριση για ένα τέτοιο μοντέλο, αναμένουμε την C-Class All-Terrain με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τετρακίνηση 4MATIC και προστατευτικά αμαξώματος, στη λογική που είδαμε στην μεγαλύτερη E-Class.