Citroen Ami με την προσωπική πινελιά του καθενός
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen Ami με την προσωπική πινελιά του καθενός

6.995 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2021)

Την δυνατότητα να διακοσμήσουν το Ami τους με προσωπικές πινελιές ή ακόμα και με φωτογραφίες τους, θα έχουν οι Αγγλοι αγοραστές από την άνοιξη του 2022.

Τι νέο θα δούμε από την Citroen;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Citroen προσφέρει ήδη στην ευρωπαϊκή αγορά την διαφοροποίηση και την εξατομίκευση μέσα από έξι επιλογές σε γραφικά στοιχεία για όλα τα γούστα και τους ιδιοκτήτες του Ami. Πλέον αυτή την δυνατότητα θα έχουν και οι αγοραστές στη Βρετανία, αφού θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από αυτοκόλλητα σε διάφορα στυλ όπως άνιμαλ πριντ, καμουφλάζ ακόμα και την σημαία της Αγγλίας για τους πιο παραδοσιακούς. Οι Γάλλοι αγοραστές πέρα από τις υπάρχουσες επιλογές μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους αυτοκόλλητα ακόμα και από προσωπικές τους φωτογραφίες μέσω της ιστοσελίδας της. Επιπλέον υπάρχουν οδηγίες για την τοποθέτησή τους δίνοντας την ικανότητα στους ιδιοκτήτες να το κάνουν ακόμα από το γκαράζ τους. Τα αυτοκόλλητα αυτά τοποθετούνται στους προφυλακτήρες και στις πόρτες του τετράτροχου ηλεκτροκίνητου.
 

Αξίζει μια τέτοια κίνηση της Citroen στην βρετανική αγορά;

Η γαλλική εταιρία έλαβε πάνω απ 12.000 δηλώσεις ενδιαφέροντος για το ηλεκτροκίνητο πόλης από Βρετανούς. Χαρακτηριστικά την ημέρα του λανσαρίσματος το λιλιπούτειο ηλεκτρικό ξεπέρασε 1.000 προπαραγγελίες δείχνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για το μικρό τετράτροχο.


«Μεγάλα» χαρακτηριστικά για το ηλεκτροκίνητο μικρό

Μην ξεχνάμε πως το Ami έχει μία μπαταρία 5,5 kWh που σε συνδυασμό με τον κινητήρα των 8 ίππων προσφέρει μια αυτονομία πάνω από 70 χιλιόμετρα και τελική κοντά στα 45 χλμ./ώρα. Η εταιρεία υπόσχεται πως για μία πλήρης φόρτιση χρειάζεται 3 ώρες. Η τιμή για την βρετανική αγορά θα ξεκινάει από τις 6.000 λίρες κάνοντας το γαλλικό μικρό την καλύτερη επιλογή για ηλεκτροκίνηση μέσα στην πόλη.

Πιστεύεις αξίζει να δούμε τη γαλλική εταιρεία να δοκιμάζει τέτοιου είδους εξατομίκευση και σε άλλα μοντέλα της; Θα ήθελες και άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER