«Δεν πωλείται η JLR»

1.557 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2019)

Yπό την ιδιοκτησία της ινδικής ΤΑΤΑ θα παραμείνει η Jaguar Land Rover, όπως ξεκαθάρισε ο CEO της μάρκας dr. Ralph Steth.

Το ότι η Jaguar Land Rover δεν θα πωληθεί σε κανένα άλλον όμιλο αλλά θα παραμείνει στην ιδιοκτησία της ινδικής ΤATA Motors προανήγγειλε ο CEO της φίρμας Dr. Ralph Speth, βάζοντας έτσι τέλος, τουλάχιστον προς το παρόν, στις φήμες που έλεγαν πως η JLR θα πωληθεί είτε στο PSA Group, είτε στην Fiat-Chrysler είτε στους Κορεάτες της Ηyundai-Kia.
 

O Dr Ralph Speth παραδέχτηκε ότι η JLR περνά μια δύσκολη περίοδο στα οικονομικά της λέγοντας πως αυτό είναι λογικό εξαιτίας την μείωσης των πωλήσεων diesel αυτοκινήτων, τις επενδύσεις που κάνει η εταιρεία στα ηλεκτρικά και υβριδικά κινητήρια σύνολα και τις αναδιαρθρώσεις που κάνει στις εγκαταστάσεις της στην Βρετανία αλλά και αλλού. Μάλιστα, δεν δίστασε να ρίξει και τις σπόντες τους στους υποψήφιους αγοραστές, λέγοντας πως και αυτοί αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα στο παρελθόν και ότι η JLR θα μπορούσε να τους εξαγοράσει αν ήθελε…
 

Ο ίδιος δήλωσε ακόμα: «Eίναι απλό, η JLR δεν πωλείται. Είμαστε στην ιδιοκτησία της ΤΑΤΑ της Ινδίας. Έτσι θα παραμείνουν τα πράγματα και με την Jaguar και με την Land Rover μέσω των οποίων η ΤΑΤΑ έχει κερδίσει 6 Bραβεία World Car τα τελευταία τρία χρόνια.»

Ο Speth συνέχισε τονίζοντας ότι είναι ενθουσιασμένος που στελέχη της ΤΑΤΑ θα επισκεφτούν την JLR αυτό το καλοκαίρι στην Βρετανία για να ελέγξουν την πρόοδό τους και να δώσουν το πράσινο φως για διάφορα νέα προϊόντα που θέλει να λανσάρει η φίρμα στο μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέλλον.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda