3 φωτογραφίες »

To Arteon Shooting Brake έχει το ίδιο πλάτος, ύψος και μεταξόνιο αλλά το μήκος του έχει αυξηθεί ελάχιστα.

Διαρροή: To VW Arteon Shooting Brake

3.342 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2020)

Ιδού η έκδοση Shooting Brake του VW Αrteon όπως αυτή αποκαλύφθηκε στην Κίνα περίπου 7 μέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο της.


Το VW Arteon Shooting Brake θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στις 24 Ιουνίου αλλά σήμερα ήρθαν στο φως οι πρώτες φωτογραφίες και κάποιες πληροφορίες για το μοντέλο χάρη σε διαρροές από την Κίνα.

Σε σχέση με το coupe Arteon, η νέα έκδοση διαφοροποιείται φυσικά στην σχεδίαση του πίσω μέρους, ενώ στον πρόβολο βλέπουμε πως αποκτά πιο έντονο χείλος χαμηλά στο προφυλακτήρα. Επιπλέον, έντονη είναι η παρουσία πλαστικών προστατευτικών γύρω από τους θόλους των τροχών και πιθανότατα έχει αυξηθεί η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος. Πρόκειται άραγε για μια «Alltrack» έκδοση που θα προσφερθεί μόνο στην Κίνα; Θα το διαπιστώσουμε σύντομα.

Σύμφωνα με τις αναφορές από την Κίνα, το Arteon Shooting Brake έχει το ίδιο πλάτος, ύψος και μεταξόνιο αλλά το μήκος του έχει αυξηθεί ελάχιστα (κατά 4 χιλιοστά). Επίσης γίνεται λόγος πως η VW στο κομμάτι του εξοπλισμού θα προσφέρει στο μοντέλο φώτα LED,  πανοραμική οροφή, φιμέ πίσω παράθυρα και τροχούς 18 ή 19 ιντσών.

Στην Κίνα,η ισχύς του Arteon Shooting Brake θα πηγάζει από έναν κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων σε δύο εκδόσεις, με το μόνο κιβώτιο διαθέσιμο να είναι το διπλού συμπλέκτη DSG με 7 σχέσεις ,ενώ το σύστημα τετρακίνησης 4Μοtion θα προσφέρεται προαιρετικά.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda