Διέρρευσαν οι αναβαθμίσεις των Tesla Model 3 και Model Y
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσαν οι αναβαθμίσεις των Tesla Model 3 και Model Y

2.188 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2021)

Αρκετές αναβαθμίσεις ετοιμάζει για τα Model 3 και Model Y η Tesla, οι οποίες μάλιστα διέρρευσαν μέσω ενός προγράμματος δοκιμών στην Ευρώπη.

Βελτιώνει τα Model 3 και Model Y η Tesla

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σημαντικές αναβαθμίσεις για τα μοντέλα της φαίνεται πως έχει η Tesla, οι οποίες σύντομα πρόκειται να εξοπλίζουν τόσο το Model 3, όσο και το Model Y, προκειμένου να τα καταστήσει ακόμα πιο προηγμένα τεχνολογικά, στοιχείο για το οποίο η αμερικανική φίρμα καυχιέται συνεχώς.
 

Αναβαθμίσεις από τις ζάντες έως και τον κινητήρα 

Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν από το ευρωπαϊκό φόρουμ της Tesla, η φίρμα ετοιμάζει μια σειρά από αναβαθμίσεις για τα Model 3 και Model Y, που εκτίνονται από το εξωτερικό μέρος και τις ζάντες και φτάνουν μέχρι το λογισμικό και τις μπαταρίες. Πολλές από τις αλλαγές παρουσιάζουν μικρές διαφορές ή νέες εκδόσεις που έρχονται για το Model Y που θα παράγεται στο Gigafactory του Βερολίνου, το οποίο αναμένεται να βγει στην παραγωγή τους επόμενους μήνες.   
 

Νέες μπαταρίες λιθίου, ραντάρ και η τεχνολογία «Superhorn» 

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές πιο σημαντικές αλλαγές. Για παράδειγμα, φαίνεται ότι η Tesla θα αλλάξει τη μπαταρία 12 volt του Model 3 και του Model Y σε μπαταρία ιόντων λιθίου. Αυτό είναι κάτι που έκανε ήδη η Tesla για το Model S και το Model X και όπως φαίνεται θα ισχύσει και για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της γκάμας. Υπάρχει επίσης ένας νέος κινητήρας υψηλότερης απόδοσης που έρχεται στο Model 3 Performance, χωρίς να αναφέρονται οι επιδόσεις του. Μέσα στα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται, υπάρχει και ένα που ονομάζεται «Superhorn», το οποίο συνδυάζει την κόρνα, τον συναγερμό και το εξωτερικό ηχείο, ενώ παρούσες θα είναι και νέες κάρτες συνδεσιμότητας, ένα ραντάρ στην καμπίνα για το Model Y και άλλα.
 

Αρχικά στην Κίνα και στη συνέχεια στο Gigafactory του Βερολίνου 

Όπως φαίνεται αυτές οι αλλαγές θα περάσουν πρώτα στα Model 3 και Model Y που κατασκευάζονται στην Κίνα και έπειτα θα ακολουθήσουν αυτά που θα κατασκευαστούν στο Gigafactory του Βερολίνου.

Φορτώνει με νέα χαρακτηριστικά τα Model 3 και Υ η Tesla.
-Αναβαθμίσεις από τις ζάντες έως και τον κινητήρα.
-Νέες μπαταρίες λιθίου, ραντάρ στην καμπίνα και η τεχνολογία «Superhorn» έρχονται!
-Κινητήρας υψηλότερης απόδοσης έρχεται στο Model 3.
Θεωρείς πως έχει το πάνω χέρι στις τεχνολογίες των ηλεκτρικών η Tesla ή πλέον οι υπόλοιπες μάρκες είναι στο ίδιο επίπεδο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto