Η φωτογραφία που προκάλεσε τις συζητήσεις.

Διέρρευσε το νέο VW Tiguan;

7.545 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2020)

H φωτογραφία που ανέβασε στο LinkedIn το αφεντικό της φίρμας ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν συζητήσεις σχετικά με το εάν βρισκόμαστε κοντά στην αποκάλυψη του νέου Tiguan.


Mια απλή δήλωση που αφεντικού της VW, κ. Herbert Diess, που συνοδευόταν από μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα κόκκινο crossover/SUV ήταν αρκετή για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος φημών για το αν το αυτοκίνητο που φαίνεται είναι το νέας γενιάς Tiguan.

Kαι ο Diess έριξε λάδι στην φωτιά σημειώνοντας πως η σχεδίαση του Tiguan «με πείθει» και ότι «το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις αυτή την στιγμή θα έχει έναν πολύ ελκυστικό διάδοχο». Αυτή την στιγμή πάντως, ξέρουμε πως η VW εργάζεται πάνω στο ανανεωμένο Tiguan και ότι θα αργήσουμε αρκετά να δούμε την επόμενη γενιά του.

Το αυτοκίνητο φαίνεται πως εξοπλίζεται με νέο πρόβολο που υιοθετεί πολλά στοιχεία από το 8ης γενιάς Golf ενώ συνολικά, η σχεδίασή του είναι πιο μυώδης. Είναι άραγε κάποιο σχέδιο το οποίο εξετάζεται ή μήπως είναι απλά μια εικόνα που έτυχε να έχει ο Diess στο βάθος του γραφείου του;

Mercedes
test center