Οικονομία στην κατανάλωση
Δοκιμή: Dacia Jogger με LPG & 7θέσιο
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Dacia Jogger με LPG & 7θέσιο

29.872 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2023)

Χώροι για έως 7 άτομα, οικονομία στην τσέπη χάρη στο LPG, SUV απόσταση από το έδαφος και ένα συνολικά καλό value for money συνθέτουν το προφίλ του νέου οικογενειακού μοντέλου της Dacia.

Τα κάνω όλα και συμφέρω

Η Dacia ως μάρκα έχει βάλει φουλ τις μηχανές της και αυτό φαίνεται τόσο από τις πωλήσεις σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και από τα προϊόντα της. Τελευταία προσθήκη στην γκάμα της το νέο Dacia Jogger που δοκιμάζουμε εδώ, ένα μοντέλο το οποίο συνδυάζει διαφορετικούς κόσμους και χαρακτηριστικά. Πρώτα από όλα έχει χώρους αχανείς και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 επιβάτες. Έπειτα, διαθέτει 20 εκατοστά απόσταση από το έδαφος, αντίστοιχη δηλαδή με ένα SUV/Crossover και άρα θα σε πάει σε μία πιο απομακρυσμένη παραλία το καλοκαίρι. Στη συνέχεια, κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 1.000άρης κινητήρας που καίει LPG και άρα το κόστος κίνησης είναι το μισό σε σχέση με το τι θα έδινες για βενζίνη και τέλος, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας διαθέτει ένα value for money χαρακτήρα. Π.χ. μόνο και μόνο το γεγονός ότι η τιμή του ξεκινάει από τα 19.280 ευρώ είναι ενδεικτικό. Ας το δούμε όμως πιο αναλυτικά και πως τα πήγε στις δοκιμασίες του AutoΤρίτη Test Center.


Χώρους για 7, value for money χαρακτήρας και αυξημένη απόσταση από το έδαφος, είναι μερικά από αυτά που προσφέρει το νέο Dacia Jogger.

Χώρους για 7, value for money χαρακτήρας και αυξημένη απόσταση από το έδαφος, είναι μερικά από αυτά που προσφέρει το νέο Dacia Jogger.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από 19.280 ευρώ

Η τιμή του μοντέλου ξεκινάει από τα 19.280 ευρώ, τιμή χαμηλή θα σχολιάσουμε εμείς έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην ελληνική αγορά. Αυτή η τιμή αφορά την 5θέσια LPG έκδοση στην αρχική έκδοση Essential, που έχει τα βασικά (π.χ. λείπουν τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα). Η επόμενη έκδοση Comfort θεωρούμε πως είναι πλήρης (από 21.680 ευρώ), ενώ η κορυφαία Extreme της δοκιμής κοστίζει 22.980 ευρώ. Αν τώρα χρειάζεστε και την 3η σειρά καθισμάτων, υπολογίστε 1.000 περίπου ευρώ επιπλέον. Εμείς να είμαστε ειλικρινείς θα επιλέγαμε την 5θέσια Comfort (εφόσον δεν χρειαζόμαστε και τις 7 θέσεις).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
Toyota
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel