Tο Fiat Punto ΜΥ2013 αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση στα μικρά diesel!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο Fiat Punto ΜΥ2013 αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση στα μικρά diesel!

Δοκιμή: Fiat Punto 2013 1,3 MTJ 85 PS

47.161 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2013)

Με αιχμή του δόρατος την ευελιξία κίνησης, την οικονομία καυσίμου, τη μοντέρνα σχεδίαση και τις σβέλτες επιδόσεις, το Fiat Punto ΜΥ2013 αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση στα μικρά diesel.

Το Fiat Punto 2013 διαθέτει την απαραίτητη φρεσκάδα (σε εμφάνιση), σβελτάδα (σε επιδόσεις) και άνεση (στην οδική του συμπεριφορά και χώρους) που το αναδεικνύουν ως μία από τις ολοκληρωμένες προτάσεις της κατηγορίας.Στην προκειμένη περίπτωση, δοκιμάζουμε την έκδοση με τον 1.300άρη πετρελαιοκινητήρα κάτω από το καπό του που χαρακτηρίζεται από τη χαμηλή του κατανάλωση και την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας.
Βρείτε τις διαφορέςΣε σχέση με το MY2012, το Fiat Punto MY2013 έχει αντικειμενικά μικρές οπτικές διαφορές τις οποίες όσο και αν προσπαθήσετε, δεν θα τις βρείτε στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά στον εσωτερικό διάκοσμο (ύφασμα στις ταπετσαρίες και απόχρωση ταμπλό ανά έκδοση). Σε κάθε περίπτωση πάντως, συνεχίζει και αποτελεί ένα από τα μοντέρνα και φρέσκα μοντέλα της κατηγορίας, υιοθετώντας δυναμικές γραμμές που αρέσουν στο νεανικό κοινό. Επίσης, πολλές είναι οι επιλογές για το χρώμα του αμαξώματος, όπως και οι δυνατότητες εξατομίκευσης, στοιχεία που του δίνουν επιπλέον πόντους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda