Το Ceed με όπλο του τη νέα πλατφόρμα K2 και την στάνταρ πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων θα αφήσει με πολύ θετικές εντυπώσεις τον οδηγό.

¶νετο στο δρόμο, αλλά και έτοιμο να ξεδιπλώσει το έντονο οδηγικό του ταπεραμέντο όποτε του ζητηθεί, είναι το Ceed.

Στο δρόμο: Ξεχωρίζει η ποιότητα κύλισης και ο δυναμισμός

30.757 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2019)

Το Ceed με όπλο του τη νέα πλατφόρμα K2 και την στάνταρ πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων θα αφήσει με πολύ θετικές εντυπώσεις τον οδηγό. Ο τρόπος που «πατάει» στο δρόμο βγάζει «αρχοντιά», κυλώντας με ευχάριστη αίσθηση και με αποτελεσματικά «φίλτρα» απέναντι στους κακότεχνους ελληνικούς δρόμους, καθιστώντας ξεκούραστες τις διαδρομές σας. Σε αυτό βεβαίως βοηθάει και η ηχομόνωση της καμπίνας, όπως και η θέση οδήγησης που στηρίζει σωστά το σώμα.

Όσο άνετο και ήρεμο είναι στον ανοιχτό δρόμο το Ceed, έτσι απλά μετατρέπεται σε ένα μικρό «αγρίμι» σε μια διαδρομή με στροφές, εφόσον το ζητήσετε. Ο έλεγχος του αμαξώματος είναι ιδανικός, η κλίση σχεδόν ανύπαρκτη και η πρόσφυση διατηρείται ακόμα και σε έντονη πίεση, με την επικοινωνία οδηγού-τροχών να είναι άριστη χάρη στο σύστημα διεύθυνσης και τα καλά φρένα να ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας. Είναι ευχάριστο και fun, χωρίς όμως να απειλεί την πρωτοκαθεδρία του Focus σε αυτόν τον τομέα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

LEASING APRILIOS
skoda