Αν η προηγούμενη Α-Class έκανε την αισθητική επανάσταση της Mercedes, η νέα συνεχίζει με το λάβαρο υψωμένο αλλά σε μια νέα ακόμα πιο «ψαγμένη» ιδεολογία.

Αυτή η έκδοση είναι η ιδανική για να εκφράσει την «Σύγχρονη Πολυτέλεια» που χαρακτηρίζει τη νέα γενιά της A-Class στο σύνολό της. 

Η νέα A-Class κερδίζει την μάχη του «ματιού».

Δοκιμή: Νέα Mercedes A 200

80.891 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2018)

Η αρχή των πάντων… Παρά τον μικρής χωρητικότητας κινητήρα της, η Α 200 δεν «χαρίζεται» και με όπλα της την ισχυρή απόδοση και τον high-tech αέρα της, βάζει δύσκολα στον ανταγωνισμό…

Whats new 
- Με 1,33 λτ. turbo βενζινοκινητήρα, 163 ίππων
- Καίει  8,1 λτ./100χλμ.      
- Από 32.605 ευρώ

Η A 200 μέχρι πρώτινος αποτελούσε την βασική έκδοση στην γκάμα βενζίνης της νέας γενιάς A-Class, κάτι που ωστόσο πρόσφατα άλλαξε με το λανσάρισμα μιας μικρότερης σε απόδοση έκδοσης (Α 180) 136 ίππων. Κύριο χαρακτηριστικό πάντως και των δύο εκδόσεων είναι ο μικρής χωρητικότητας, 1,33 λίτρων κινητήρας βενζίνης. Αυτός ο κινητήρας αν και έχει χαμηλή χωρητικότητα, διακρίνεται για τις προηγμένες του εφαρμογές σε όλα του τα σημεία, φτάνοντας έτσι να αποδίδει 163 ολοζώντανους ίππους στην έκδοση Α 200 που δοκιμάζουμε.

Παρέα με τις νέες τεχνολογίες που προέρχονται κατευθείαν από τις μεγαλύτερες προτάσεις της Mercedes (C, E και S-Class) έρχεται η ώρα να αναθεωρήσουμε για το πώς πρέπει να είναι και τι τελικά σημαίνει «βασικός» κινητήρας. Αυτή η έκδοση παράλληλα, είναι η ιδανική για να εκφράσει την «Σύγχρονη Πολυτέλεια» που χαρακτηρίζει τη νέα γενιά της A-Class στο σύνολό της. 

Εμφάνιση: Ακόμα πιο όμορφη, ακόμα πιο Mercedes 
Αν η προηγούμενη Α-Class έκανε την αισθητική επανάσταση της Mercedes, η νέα συνεχίζει με το λάβαρο υψωμένο αλλά σε μια νέα ακόμα πιο «ψαγμένη» ιδεολογία. Οι δυναμική του αμαξώματος της προηγούμενης σαφέστατα και υπάρχει και ξεχωρίζει στο σύνολο της νέας A-Class, ωστόσο όλες οι επιφάνειες και ο τρόπος που «δένουν» μεταξύ τους οι γραμμές του αμαξώματός της, της χαρίζουν αρμονία.

Η νέα A-Class κερδίζει την μάχη του «ματιού», με το αισθητικό αποτέλεσμα να διακρίνεται για την πολυτέλεια και την κομψότητα που εκφράζει, τομείς που έχουν ιδιαίτερη σημασία για την Mercedes.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FORD E-TRANSIT
NISSAN