Δοκιμή μεταχειρισμένου: Skoda Fabia diesel προηγούμενης γενιάς
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή μεταχειρισμένου: Skoda Fabia diesel προηγούμενης γενιάς

5.753 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2022)

Αξίζει η αγορά της προηγούμενης Skoda Fabia με diesel κινητήρα; Τι ζημιές βγάζει, και τι φθορές να περιμένω σε ένα μοντέλο με 160.000 χλμ; Εξετάζουμε μια diesel Skoda Fabia πενταετίας και σας αναφέρουμε τι πρέπει να γνωρίζετε.

Να αγοράσω την προηγούμενη Skoda Fabia diesel;

Η προηγούμενη Skoda Fabia, που ήταν σε παραγωγή από το 2014 έως το 2021, αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή ως μεταχειρισμένη, αφού ο σχεδιασμός της είναι ακόμα σύγχρονος, η ευρυχωρία μεγάλη και η κατανάλωση του κινητήρα χαμηλή.

Ποιες είναι οι ζημιές που παρουσιάζει το τσέχικο μικρό hatchback μετά από 8 χρόνια σε κυκλοφορία; Τι φθορές πρέπει να αναμένει ο υποψήφιος αγοραστής; Αξίζει για αγορά μεταχειρισμένου η αμέσως προηγούμενη Skoda Fabia; Εξετάζουμε ένα diesel μοντέλο με 160.000 χλμ και σας έχουμε τις απαντήσεις!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βρίσκεις μεταχειρισμένη Skoda Fabia diesel με κάτω από 10 χιλιάρικα

Οι τιμές για τις πετρελαιοκίνητες Skoda Fabia ξεκινούν από περίπου 9.000 ευρώ, και αναλόγως του εξοπλισμού και των διανυθέντων χιλιομέτρων φτάνουν τα 13.000 ευρώ.

Η diesel Skoda Fabia ήταν σε παραγωγή από το 2014 έως και το 2018, όπου και έγινε το facelift του μοντέλου. Η γκάμα των πετρελαιοκινητήρων απαρτίζεται από το τρικύλινδρο 1400αρι TDI μοτέρ, το οποίο βρίσκεται σε δύο επιλογές ισχύος, με 90 και 105 άλογα. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων 5 σχέσεων, ή μέσω ενός αυτόματου DSG σασμάν διπλού συμπλέκτη με 7 ταχύτητες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center