Δοκιμή μεταχειρισμένου: VW Golf MK6

7.861 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2024)
Δοκιμή μεταχειρισμένου: VW Golf MK6
6 Φωτογραφίες »

Το VW Golf MK6 είναι ευρύχωρο, ποιοτικό και στιβαρό στο δρόμο.
Προβλήματα: Καδένα χρονισμού στα TSI, κατανάλωση λαδιού στα GTI.
Εσωτερικό και αμάξωμα χωρίς φθορές. Ελέγξτε τους θόλους για υγρασία.
Ο μέσος όρος τιμών των μεταχειρισμένων VW Golf MK6 είναι 10.000 ευρώ.

Το VW Golf MK6 είναι ευρύχωρο, ποιοτικό και στιβαρό στο δρόμο

Στο VW Golf έκτης γενιάς θα φιλοξενηθούν 5 ενήλικες επιβάτες, με μπόλικο «αέρα» για τα κεφάλια και τα πόδια τους. Το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 350 λίτρα και μπορεί να φτάσει τα 1.305 λίτρα, αν διπλωθεί η πλάτη του πίσω καθίσματος.
Το πλαίσιο του Golf MK6 είναι στιβαρό και κάνει το αυτοκίνητο σταθερό, τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και σε στροφές. Το γερμανικό μοντέλο έχει υψηλά περιθώρια πρόσφυσης και ουδέτερη συμπεριφορά.

Προβλήματα: Καδένα χρονισμού στα TSI, κατανάλωση λαδιού στα GTI

Η γκάμα των μηχανικών συνόλων του VW Golf MK6 είναι ευρεία και περιλαμβάνει ατμοσφαιρικούς και turbo βενζινοκινητήρες, καθώς και diesel μοτέρ. Σύμφωνα με τις κυριότερες αναφορές βλαβών, ο EA111 TSI κινητήρας 1,2 λίτρων μπορεί να εμφανίσει πρόβλημα στην καδένα χρονισμού, ενώ ο EA888 1,8 και 2 λίτρων ενδέχεται έχει αυξημένη κατανάλωση λαδιού.

Εσωτερικό και αμάξωμα χωρίς φθορές. Ελέγξτε τους θόλους για υγρασία

Οι επενδύσεις στο εσωτερικό του VW Golf έκτης γενιάς δεν έχουν σημάδια και γρατζουνιές, ενώ αντίστοιχα τα καθίσματα διατηρούν τη φόρμα τους και δεν έχουν σκισίματα και φθορές στις ταπετσαρίες τους.
Τα μηχανικά μέρη δεν εμφανίζουν πρόωρες φθορές. Θα χρειαστεί να κάνετε έλεγχο στις εσωτερικές επενδύσεις των θόλων καθώς και στα πλευρικά μαρσπιέ, μιας και αν οι προηγούμενοι κάτοχοι δεν συντηρούσαν σωστά τα αυτοκίνητά τους, στα συγκεκριμένα σημεία συσσωρεύεται λάσπη και υγρασία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργία σκουριάς.

Ο μέσος όρος τιμών των μεταχειρισμένων VW Golf MK6 είναι 10.000 ευρώ

Οι τιμές των VW Golf MK6 ξεκινούν από τα 6.000 ευρώ και μπορούν να περάσουν τα 20.000 ευρώ. Από τα 13.000 ευρώ και έπειτα τα περισσότερα Golf είναι της έκδοσης GTI.

Στις σελίδες που ακολουθούν θα διαβάσετε την εκτεταμένη ανάλυση του VW Golf MK6 ως μεταχειρισμένου, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα μπορέσετε να διαβάσετε και άλλες δοκιμές και συγκριτικά μεταχειρισμένων.

Σελίδα 2Πόσο καλό είναι το VW Golf έκτης γενιάς ως μεταχειρισμένο;
Σελίδα 3Προβλήματα: Καδένα χρονισμού στα TSI, κατανάλωση λαδιού στα GTI
Σελίδα 4Εσωτερικό και αμάξωμα χωρίς φθορές. Ελέγξτε τους θόλους για υγρασία
Σελίδα 5Ο μέσος όρος τιμών των μεταχειρισμένων VW Golf MK6 είναι 10.000 ευρώ
Hyundai
SEAT