Εγκρίθηκε το αυτόνομο σύστημα στάθμευσης της Mercedes!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εγκρίθηκε το αυτόνομο σύστημα στάθμευσης της Mercedes!

1.892 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2022)

Το αυτόνομο σύστημα στάθμευσης της Mercedes πήρε την έγκριση για εμπορική χρήση και πλέον είναι διαθέσιμο στο γερμανικό κοινό!

Τεχνολογία ορόσημο για την Mercedes

Η Mercedes σε συνεργασία με την Bosch, εδώ και περίπου πέντε χρόνια εργάζονται πάνω στην εξέλιξη του πρώτου αυτόνομου συστήματος στάθμευσης. Το σύστημα αυτό μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν σε καθημερινή βάση στις εγκαταστάσεις της Mercedes στην Στουτγκάρδη και με λίγα λόγια μπορεί να παρκάρει και να ξεπαρκάρει τα αυτοκίνητα χωρίς την παρουσία οδηγού στο εσωτερικό τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αρχικά για τις S-Class και EQS

Πλέον, όπως γνωστοποίησε επίσημα η μάρκα, το σύστημα αυτόνομης στάθμευσης αποτελεί την πρώτη στον κόσμο αυτόνομη λειτουργία στάθμευσης χωρίς οδηγό (Επίπεδο 4) που έλαβε επίσημη έγκριση για εμπορική χρήση στη Γερμανία. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σύντομα για τις S-Class και EQS που κατασκευάστηκαν μετά τον Ιούλιο του 2022 και των οποίων οι εκδόσεις διαθέτουν – και έχουν ενεργοποιήσει – την υπηρεσία Intelligent Park Pilot στο Mercedes me connect.

Για πρώτη φορά στο πάρκινγκ P6 του αεροδρομίου της Στουτγάρδης

Αρχικά η λειτουργία αυτή θα προσφέρεται στο πάρκινγκ P6 του αεροδρομίου της Στουτγάρδης στη Γερμανία, το οποίο θα είναι το πρώτο στον κόσμο που θα επιτρέψει την εμπορική χρήση του συστήματος στάθμευσης χωρίς οδηγό.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN