Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Κύπριος Τίο Έλληνας έγραψε ιστορία οδηγώντας μονοθέσιο Φόρμουλα 1!

O Κύπριος Τίο Έλληνας έγραψε ιστορία οδηγώντας μονοθέσιο Φόρμουλα 1!

«Ελληνικό» χρώμα στην Φόρμουλα 1

3.427 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2013)

Ένας Κύπριος με –κυριολεκτικά- ελληνικό επώνυμο, ο Τίο Έλληνας, έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα, καθώς πήρε μέρος στις δοκιμές νέων οδηγών του Σίλβερστοουν.

autotriti team

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έγινε ο πρώτος Κύπριος που οδήγησε μονοθέσιο της Φόρμουλα 1, γράφοντας την δική του ιστορία.
Για την ακρίβεια ο Τίο Έλληνας βρέθηκε στο τιμόνι της Marussia, οδηγώντας επί 36 γύρους και τερματίζοντας 8ος στην διαδικασία.
Ο Έλληνας, ο οποίος να σημειωθεί ότι διατηρεί την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα του GP3, ήταν αυτός που παρέδωσε το μονοθέσιο στον βασικό οδηγό της Marussia, Μαξ Τσίλτον και όπως δήλωσε και ο ίδιος ενώπιον συγγενικών του προσώπων και τηλεοπτικού δικτύου από την Κύπρο, η συγκεκριμένη στιγμή ήταν η καλύτερη της ζωής του, με την ελπίδα να ξαναζήσει κάτι ανάλογο σύντομα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »