VW Golf Rabbit
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW Golf Rabbit

Ένα «extreme» Golf Rabbit

2.694 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

Στις ΗΠΑ εντοπίστηκε μια ιδιαίτερη κατασκευή ενός Golf Rabbit, στο οποίο εγκαταστάθηκε ο κινητήρας μιας Pontiac Fiero και λόγω όγκου είναι εμφανή τα περίεργα χαρακτηριστικά του.

Το VW Mk1 Rabbit είναι ένα μοντέλο το οποίο στην εποχή του σημείωσε μια επιτυχή πορεία, αλλά για κάποιον που ψάχνει το συγκεκριμένο μοντέλο σε μια εναλλακτική έκδοση υπάρχει λύση.

VW Golf Rabbit

VW Golf Rabbit

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο ιδιοκτήτης του Golf αντικατέστησε το εργοστασιακό σασί και τον κινητήρα με αυτά μιας Pontiac Fiero. Συνεπώς το Rabbit τροφοδοτείται από έναν V6, Τurbo κινητήρα και κατά δήλωση του κατόχου του, η συμπεριφορά του αυτοκινήτου, παρά την «υπερβολική» μετατροπή είναι εξαιρετική.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, ισχυρίζεται πως ο κινητήρας αγγίζει την ιπποδύναμη των 300 αλόγων και θα μπορούσε πολύ εύκολα με κάποιες τροποποιήσεις να αυξηθεί.
Το αξιοπρόσεχτο στην ιδιαίτερη κατασκευή είναι ότι το Turbo και το Intercooler βρίσκονται εξωτερικά στο πίσω μέρος του Golf.
Γενικότερα δεν θα χαρακτηρίζαμε αυτό το Rabbit ως ένα καθημερινό μέσο μετακίνησης, όμως σίγουρα για 6.000 ευρώ ως αξία πώλησης, θα γινόταν ένα ευχάριστο «παιχνίδι».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
ETRANSIT VS ESPRINTER