Ένας καλός σαμαρίτης του άφησε μήνυμα στο αυτοκίνητο του ότι είδε ένα τέτοιο φίδι να ανεβαίνει πάνω στο μπροστινό αριστερό ελαστικό του.

Ο Garbutt πάντως κράτησε την ψυχραιμία του και κάλεσε αμέσως έναν ειδικό διασώστη.

Η Αυστραλία είναι μια χώρα γνωστή για τα διάφορα επικίνδυνα είδη ερπετών και εντόμων που ζουν στα εδάφη της.

Ένα σημείωμα που δεν θες να λάβεις

2.088 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2018)

Οδηγός έλαβε με αυτό το χαρτάκι προειδοποίηση πως ένα από τα πιο δηλητηριώδη φίδια βρίσκόταν μέσα στο Ι.Χ του. Εσείς πως θα αντιδρούσατε; Διαβάστε τι έγινε.

Αντίθετα με την ελληνική επικράτεια, η Αυστραλία είναι μια χώρα γνωστή για τα διάφορα επικίνδυνα είδη ερπετών και εντόμων που ζουν στα εδάφη της. Ένα από αυτά είναι το μαυροκόκκινο φίδι, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δηλητηριώδη φίδια της ηπείρου.
 
Όπως έγινε γνωστό, ένας ιδιοκτήτης Mazda είχε την ατυχία να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα από αυτά όταν ένας καλός σαμαρίτης του άφησε μήνυμα στο αυτοκίνητο του ότι είδε ένα τέτοιο φίδι να ανεβαίνει πάνω στο μπροστά αριστερό ελαστικό του. Ο κάτοχος του αυτοκινήτου άνοιξε το καπό για να δει αν είναι ακόμα εκεί αλλά δυστυχώς για αυτόν το είδε να είναι απλωμένο πάνω στο μοτέρ του. Ο Μichael Garbutt δήλωσε: « Σοκαρίστηκα, τώρα που το σκέφτομαι δεν θα έβαζα το χέρι μου να ανοίξω το καπό, ξέροντας ότι είναι ακόμα εκεί».

Ο Garbutt πάντως κράτησε την ψυχραιμία του και κάλεσε αμέσως έναν ειδικό σε τέτοιες καταστάσεις που κατάφερε να μαζέψει το δηλητηριώδες φίδι μετά από προσπάθεια μιας ώρας.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda