Ενημέρωση λογισμικού κάνει πιο «έξυπνο» το Volkswagen ID.4

Ενημέρωση λογισμικού κάνει πιο «έξυπνο» το Volkswagen ID.4

2.015 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2022)

Το λογισμικό του ID.4 ενημέρωσε η Volkswagen με το μοντέλο να λαμβάνει αυτόματα μία ποικιλία βελτιώσεων!

Για οχήματα του 2021 και 2022

Η Volkswagen ανακοίνωσε μια νέα ασύρματη ενημέρωση λογισμικού (over-the-air) για το ηλεκτρικό crossover ID.4. Η ενημέρωση φέρνει μια ποικιλία βελτιώσεων στο μοντέλο, όντας διαθέσιμη σε οχήματα του 2021 και σε ορισμένα αυτοκίνητα κατασκευής του 2022. Η VW λέει ότι αυτή η πρώτη ενημέρωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μελλοντικές λειτουργίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ενημερώνει τον οδηγό για τους σταθμούς φόρτισης

Μετά την ενημέρωση το ID.4 θα διευκολύνει τους οδηγούς να βρουν τον επιθυμητό σταθμό φόρτισης, ενώ ταυτόχρονα σε ορισμένες περιπτώσεις θα τους ενημερώνει και για τις ταχύτητες φόρτισης που είναι διαθέσιμες σε σταθμούς. Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό που προσθέτει η Volkswagen μέσω της ενημέρωσης είναι το Auto Hold. Όταν ο οδηγός ακινητοποιήσει πλήρως το όχημα, η λειτουργία Auto Hold θα προστατεύσει το crossover από την κύλιση μέχρι ο οδηγός να πατήσει το πεντάλ γκαζιού για να ξεκινήσει. Η VW θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες να απενεργοποιήσουν αυτήν τη λειτουργία.

Περισσότερες πληροφορίες στον πίνακα οργάνων

Από κει και πέρα ο πίνακας οργάνων θα εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες, όπως και το ποιο πρόγραμμά οδήγησης είναι επιλεγμένο. Παράλληλα ο υπολογιστής ταξιδιού θα προσθέσει τρέχοντα δεδομένα οδήγησης και τις ενδείξεις θερμοκρασίας περιβάλλοντος στην οθόνη. Όπως συμβαίνει με κάθε σύγχρονη ενημέρωση λογισμικού, η Volkswagen εξάλειψε επίσης ορισμένα σφάλματα και έκανε βελτιώσεις στην ασφάλεια.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
citroen