Επεισοδιακή σύλληψη άνδρα που έκλεβε καταλύτες στην Παιανία

Επεισοδιακή σύλληψη άνδρα που έκλεβε καταλύτες στην Παιανία

4.209 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2021)

Στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από περιπέτεια έπεσε ένας 38χρονος άνδρας που είχε ξαφρίσει καταλύτες από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Παιανία.

Στην παγίδα της ειδικής ομάδας που συνέστησε το τμήμα ασφαλείας Παιανίας της ΕΛ.ΑΣ, έπεσε ένας 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη επ αυτοφώρω να κλέβει καταλύτες από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

«Ντουέτο» έκλεβε καταλύτες στον σταθμό Παιανίας-Κάντζας του Προαστιακού

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της 10-11-2021, αστυνομικοί της ανωτέρω ομάδας, εντόπισαν δύο άτομα τα οποία αφού περιεργάστηκαν σταθμευμένο όχημα, έξω από τον σταθμό Παιανίας-Κάντζας του Προαστιακού, αποχώρησαν από το σημείο και επανήλθαν όπου με την χρήση γρύλου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τον καταλύτη του οχήματος.
 

Συνελήφθη ένας εκ των δύο - Τραυματίας αστυνομικός 

Οι αστυνομικοί, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ο 38χρονος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εξ αυτών, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Ο έτερος συνεργός διέφυγε και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό του.
 

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών καταλυτών

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, επαναφορτιζόμενος κόφτης, γρύλος, γαλλικό κλειδί, κινητό τηλέφωνο. Από την έρευνα, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών καταλυτών, που πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 2 έως 9 Νοεμβρίου τρέχοντος έτους, έξω από τον σταθμό Παιανίας-Κάντζας του Προαστιακού.
 
Μάλιστα εξετάζετε η εμπλοκή των ανωτέρω δραστών και σε άλλες περιπτώσεις. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

38χρονος έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ μετά από περιπέτεια!
-«Ντουέτο» έκλεβε καταλύτες στον σταθμό Παιανίας-Κάντζας του Προαστιακού.
-Συνελήφθη ένας εκ των δύο - Τραυματίας αστυνομικός.
-Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών καταλυτών.
Θα μείνει μέσα ο κλέφτης ή σε λίγες ημέρες θα κάνει και πάλι την ίδια δουλειά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
NISSAN