Επίσημο: Η Tesla στην Ελλάδα

10.631 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2018)

Η Tesla Greece είναι και επίσημα γεγονός, μετά και τη δημοσιοποίηση της σύστασης εταιρείας στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο. Δείτε που εδρεύει, αλλά και ποιός είναι ο επικεφαλής.

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την Tesla Motors να έρχεται στην Ελλάδα, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη 22 Φεβουαρίου, ημέρα που πραγματοποιήθηκε η καταχώρηση της Tesla Greece Μονοπρόσωπης ΙΚΕ στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο). Ωστόσο, ο τύπος της επιχείρησης εκφράζει κάποιους προβληματισμούς τους οποίους θα εξηγήσουμε στη συνέχεια.


Η νέα εταιρεία θα εδρεύει στο Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος, το οποίο έχει ιδρυθεί από το ερευνητικό κέντρο Δημόκριτος, που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ενώ επικεφαλής της Tesla Greece ορίζεται, σύμφωνα με την καταχώριση στο ΓΕΜΗ ο Οικονομικός Διευθυντής της Tesla Ευρώπης, κος Stephan Werkman.
 

Τονίζουμε, τέλος, πως στην επίσημη ιστοσελίδα της Tesla υπάρχουν 5 εν δυνάμει σταθοί ταχείας φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε Αθήνα, Θεσσαλονική, Ιωάννινα, Λαμία και Σπάρτη. Αυτό το στοιχείο εγείρει κάποιους προβληματισμούς για το αν η Tesla Greece ιδρύθηκε για αυτόν αποκλειστικά το σκοπό, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες προς το παρόν.



Ευχάριστα τα νέα από όποια πλευρά και να το δει κανείς, μιας και ο ηλεκτρικός κολοσσός αποφάσισε να επενδύσει στη χώρα μας. Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της Tesla στην Ελλάδα. 

citroen
KIA