Αυτή είναι η Delta Integrale όπως την οραματίζεται ο Angelo Granata.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η Delta Integrale όπως την οραματίζεται ο Angelo Granata.

Επιστρέφει η Delta Integrale;

10.349 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2015)

Φήμες θέλουν στελέχη του ομίλου FCA να πολιορκούν τον Marchionne προκειμένου να τον πείσουν να δώσει το πράσινο φως για την αναβίωση της Delta Integrale.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στον όμιλο FCA (Fiat – Chrysler) υπάρχουν στελέχη τα οποία επιδιώκουν να πείσουν τον πρόεδρο του ομίλου, Sergio Marchionne, προκειμένου να γίνει η αναβίωση της Lancia Delta Integrale.Βασικό τους επιχείρημα είναι το ότι θα ήταν τεράστιο λάθος να αφήσουν την μάρκα να πεθάνει, τη στιγμή που το όνομα της Delta Integrale έχει μεγάλη δυναμική. Δυστυχώς όμως ο Marchionne δεν είναι από αυτούς που πιστεύουν στο συγκεκριμένο μοντέλο. Εξάλλου είναι γνωστό πως θέλει να ρίξει το βάρος του στην Alfa Romeo, αλλά και τον εμπλουτισμό της γκάμας της Fiat.Εμείς σας έχουμε ήδη ενημερώσει εδώ και καιρό πως δεν αποκλείεται να δούμε μία Delta Integrale, καθώς η αγάπη του κόσμου για αυτή μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

O Marchionne πιέζεται προκειμένου να φέρει πίσω την Delta Integrale.

O Marchionne πιέζεται προκειμένου να φέρει πίσω την Delta Integrale.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
pvlhseis
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel