Ψηφιακή πρόταση για το πως θα μοιάζει το μοντέλο στην επιστροφή του.

Το νέο DS 4 Crossback;

22.707 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2020)

Το DS4 Crossback αναμένεται να επιστρέψει παίρνοντας πολλά στοιχεία από τα DS3 Crossback και DS7 Crossback, προκειμένου να μπει σφήνα στα premium μικρομεσαία Crossover.

Tην επιστροφή του DS 4 Crossback φαίνεται πως ετοιμάζει η γαλλική premium εταιρεία σύμφωνα με όσα αναφέρουν κατάσκοποι που συνέλαβαν ανθρώπους της φίρμας να δοκιμάζουν κάποια βαριά ντυμένα με καμουφλάζ αυτοκίνητα σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τις κατασκοπευτικές εικόνες, φαίνεται ξεκάθαρα πως το νέο DS 4 Crossback θα υιοθετήσει ακόμη πιο crossover στιλ συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πριν λίγο καιρό η προηγούμενη γενιά. Στοιχεία για την εμφάνισή του δεν ήταν εύκολο να γίνουν διακριτά λόγω του καμουφλάζ αλλά μαθαίνουμε πως η οροφή του θα είναι αρκετά coupe και τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω θα μοιάζουν εν πολλοίς με αυτά του DS 7 Crossback. Πράγματι, το DS 4 Crossback θα μοιάζει σαν το μικρό αδελφάκι του DS 7 Crossback, αν και πιθανότατα θα έχει πιο σπορ παρουσιαστικό.

Την ίδια στιγμή η DS ετοιμάζει και το νέο DS 4 για την κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback θέλοντας να επωφεληθεί από την EMP2 πλατφόρμα του PSA Group που επιτρέπει την εύκολη χρησιμοποίηση plug-in υβριδικών συνόλων δίπλα σε αυτά της βενζίνης και του diesel. Aντίθετα, δεν υπάρχει δυνατότητα για κάποιο αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, άρα δεν είναι κάτι που αναμένεται να δούμε από την DS.

H νέα γενιά των DS 4 και DS 4 Crossback αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στην επόμενη χρονιά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια  επίσημη επιβεβαίωση από το γαλλικό στρατόπεδο.

Toyota
moto