Aν το σεντάν λανσαριστεί βασισμένο πάνω στην επόμενης γενιάς Mustang, τότε θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τουλάχιστον το 2021.

Oι διαρροές αναφέρουν πως θα προτιμηθεί ένας V8 κινητήρας.

Έρχεται Mustang σεντάν;

4.798 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2018)

Πηγές αναφέρουν πως η Ford σχεδιάζει να προσφέρει στο κοινό και μια πιο «οικογενειακή» έκδοση του θρυλικού μοντέλου. Εσείς τι λέτε;

Ενδιαφέρον προκαλούν δημοσιεύματα από την Αμερική σχετικά με τα σχέδια που έχει η Ford για την γκάμα της τόσο για την αγορά των ΗΠΑ όσο και για την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στο δια ταύτα, υπάρχουν πηγές μέσα από το στρατόπεδο της Ford πως τα υψηλόβαθμα στελέχη συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο να κατασκευαστεί μια σεντάν έκδοση της θρυλικής Mustang με μεγαλύτερο μεταξόνιο για να προσφέρει μεγαλύτερους χώρους και άνεση στους επιβάτες. Το μοντέλο λέγεται επίσης ότι θα έχει coupe οροφή και πολύ σπορτίφ στοιχεία στην εμφάνιση του και θα έχει σκοπό να ανταγωνιστήσει premium μοντέα όπως τα Audi A7 Sportback, Porsche Panamera, Mercedes CLS κ.α
 
Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva είναι ο πρώτος που παρουσίασε την πρόταση του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια Mustang σεντάν, ωστόσο αν επιβεβαιωθεί πως το μοντέλο θα λάβει το πράσινο φως, σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν σχέδια από πολλούς άλλους συνάδελφους του.
Πολλές είναι οι φήμες για το μοτέρ που θα μπορούσε να εξοπλίζει την Μustang σεντάν. Αρχικά, είχε γίνει λόγος πως ο 2,3 λίτρων EcoBoost θα προτιμηθεί αλλά περιέργως, οι διαρροές αναφέρουν πως θα προτιμηθεί ένας V8 κινητήρας, όχι όμως ο ατμοσφαιρικός των 5,0 λίτρων, αλλά ένας τουρμπάτος πιο μικρής χωρητικότητας.

Όπως και να έχει, αν το σεντάν λανσαριστεί βασισμένο πάνω στην επόμενης γενιάς Mustang, τότε θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τουλάχιστον το 2021.

NEO TRAFIC
moto