Έρχεται Netflix & YouTube στα Tesla

10.587 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2019)

Το Model 3 και το Model X θα εφοδιαστούν οσονούπω με τις εφαρμογές Netflix και YouTube στο infotainment τους σύμφωνα με δηλώσεις του αφεντικού της μάρκας, Έλον Μασκ.

Ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος και ιδρυτής της Tesla ανακοίνωσε μέσω Twitter την εισαγωγή των εφαρμογών του Netflix και του YouTube στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των δύο μοντέλων, υποσχόμενος στο κοινό μια θεαματική κινηματογραφική αίσθηση στα άνετα καθίσματα των μοντέλων της μάρκας σε συνδυασμό με τον surround ήχο που προσφέρουν.

Οι δύο εφαρμογές για τα μοντέλα της Tesla θα διατεθούν στο κοινό μέσα στον Αύγουστο και υποθέτουμε ότι θα περαστούν στο infotainment μέσω κάποιας αναβάθμισης στο software. 

Σε πρώτη φάση η αμερικανική εταιρεία αναφέρει πως θα επιτρέπει τη χρήση των δύο εφαρμογών μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο εντούτοις στο μέλλον θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και όταν το όχημα κινείται με τη λειτουργία αυτόματου πιλότου ενεργοποιημένη. Αυτό θα γίνει όμως όταν υπάρξει η σχετική νομοθετική έγκριση. 

Σε κάθε περίπτωση η κατακόρυφα τοποθετημένη οθόνη αφής 17 ιντσών του Model S και η wide 15άρα του Model 3 προσφέρονται για τέτοιου είδους εμπειρίες, αν και υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα είναι καλό ο οδηγός να έχει στραμμένη την προσοχή του αλλού 100% χαζεύοντας για παράδειγμα μια ταινία ή σειρά.

Εσάς πως σας φαίνεται η προοπτική να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας βίντεο όσο πηγαίνετε κάπου ή να ξέρετε ότι ο οδηγός κάποιoυ Tesla που κινείται στο δρόμο μπορεί να είναι απορροφημένος σε μια ταινία, σειρά ή video στο εγγύς μέλλον;

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto