• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ένα νέο Seat Cordoba βασισμένο στο νέο 2017 Ibiza.

Έρχεται νέο Seat Cordoba;

Διαβάστηκε από 5641 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/2/2017

Πόσο πιθανό είναι να δούμε μια sedan έκδοση του νέου 2017 Seat Ibiza; Θα ήταν καλή ιδέα ένα νέο Cordoba;

 
Οι φήμες για ένα νέο Seat Cordoba μέσα στο 2017 πληθαίνουν. Και δεν είναι διόλου απίθανο να δούμε μια sedan έκδοση του νέου Ibiza.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει δύο γενιές Seat Cordoba, η τελευταία σταμάτησε την παραγωγή το 2009. Τότε το supermini sedan της ισπανικής εταιρείας είχε μήκος 4,28 μέτρα και 1,7 μέτρα φάρδος.
 
Διαβάστε περισσότερα νέα στο AutoΤρίτη

Αν η Seat αποφάσιζε ξαφνικά να ξαναβγάλει στην παραγωγή το Cordoba, θα έμοιαζε πολύ με το υπάρχον σχέδιο του ανεξάρτητου σχεδιαστή X-Tomi που πήρε το νέο 2017 Ibiza και του πρόσθεσε την ουρά ενός sedan, όμοιο του Α3.
Και μπορεί να μικρά Sedan να μην ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους, αλλά σίγουρα ένα Cordoba σαν αυτό, θα έδειχνε πολύ καλύτερο από άλλα στην κατηγορία του μοντέλα όπως το VW Vento ή το Ford Fiesta.

Μπορεί η Seat να μην χρειάζεται άμεσα ένα μοντέλο σαν το Cordoba καθώς έχει ήδη το Toledo, κάτι που εξηγείται από την γενικότερη μείωση του αγοραστικού κοινού σε τέτοια αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα ήταν και κακή ιδέα. 

 
  • Kyr

    Μακάρι να βγει στην παραγωγή. Το Seat Cordoba έχει πιστούς οπαδούς.Εάν λοιπόν έχει πιο καλούς χώρους ιδιαιτέρως για τους πίσω επιβάτες και λίγο καλύτερη ποιότητα υλικών προσωπικά πιστεύω ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από τους Έλληνες καταναλωτές και όχι μόνο.

      7