4 φωτογραφίες »

Το teaser του νέου μοντέλου.

Έρχεται νέο sportscar από την Tiraschi

1.960 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2020)

Η Tiraschi, μια ιταλική εταιρεία με πλούσια αγωνιστική κληρονομιά, είναι έτοιμη να αναγεννηθεί από τις στάχτες της και να παρουσιάσει το νέο της sportscar.

H Taraschi δεν είναι μια ιταλική μάρκα που τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης όπως η Ferrari και η Alfa Romeo, ωστόσο έχει τους δικούς της οπαδούς και πλέον είναι έτοιμη να βγει από την ναφθαλίνη. Ακολουθώντας τα βήματα του ιδρυτή της Berardo Taraschi, o γιος του Tazio κατασκεύασε ένα νέο σπορ μοντέλο που, όπως ανακοινώθηκε, θα κάνει το ντεμπούτο του Μουσείο Αυτοκινήτου του Τορίνο στις 7 Οκτωβρίου με όνομα Berardo για να τιμήσει τον πατέρα του.

Η Τaraschi έχει μέχρι αυτή την στιγμή αποκαλύψει μόλις μια teaser εικόνα του Berardo αναδεικνύοντας τον επιθετικό του πρόβολο και το μυώδες αμάξωμα που θα έχει το αυτοκίνητο. Πάντως, μαζί με την teaser φωτογραφία, η εταιρεία συνόδευσε την ανακοίνωση και με εικόνες από το Giaur 750 Champion Sport που ίσως θέλει να μας προϊδεάσει για το τι ετοιμάζει η μάρκα με το νέο της μοντέλο.

Η Τaraschi κατασκεύαζε αγωνιστικά αυτοκίνητα στο Teramo της Ιταλίας από το 1947 μέχρι το 1964. Το πρώτο της αυτοκίνητο ήταν ένας συνδυασμός ενός Fiat Topolino με κινητήρα από μια BMW R75 μοτοσυκλέτα και κατάφερε με αυτό να νικήσει στην κατηγορία Sport 750 το 1948. Η εταιρεία συνέχισε να κατασκευάζει και να πουλά αγωνιστικά οχήματα, έχοντας μάλιστα στο ενεργητικό και επιτυχίες στην κατηγορία Formula Junior.
 

Mercedes
skoda