Έρχονται μειώσεις στις τιμές των αυτοκινήτων;

Έρχονται μειώσεις στις τιμές των αυτοκινήτων;

27.618 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2023)

Ο Μάιος μπήκε με το Qashqai να ρίχνει τις τιμές του 3 χιλιάρικα και το 3008 να έχει νέα εισαγωγική έκδοση με «τιμή από» 5 χιλιάρικα κάτω σε σχέση με πριν. Θα ακολουθήσουν και άλλα οικογενειακά SUV;

Καιρό είχαμε να το δούμε αυτό!

Συνήθως, κάθε φορά που ανανεώναμε τις τιμές των μοντέλων της ελληνικής αγοράς (βρείτε εδώ αναλυτικά όλες τις τιμές σε καθημερινή ενημέρωση) βλέπαμε αυξήσεις. 100, 200, 500 ευρώ μέχρι και 2 χιλιάρικα σε διάστημα 1 μήνα στο ίδιο μοντέλο και έκδοση είχαμε παρατηρήσει. Και ξαφνικά μπαίνει ο Μάιος με δύο σημαντικές μειώσεις σε μοντέλα, αμφότερα από την κατηγορία των οικογενειακών SUV.

Το Nissan Qashqai έριξε τις τιμές του περίπου 3 χιλιάρικα σε όλες τις εκδόσεις (δες αναλυτικά εδώ) και πλέον αποτελεί ένα από τα πολύ value for money SUV στην κατηγορία, ειδικά στην έκδοση Premium που βρίσκεται κάτω από το ψυχολογικό όριο των 30 χιλιάδων ευρώ.

Το Peugeot 3008 επίσης, ξεκινάει πλέον 5.400 ευρώ χαμηλότερα, από τα 27.900 ευρώ σε μια νέα έκδοση αντίστοιχη της βασικής Active Plus (δες εδώ αναλυτικά). Εδώ η τιμή αφορά μία έκδοση και για ένα σημαντικό αριθμό ετοιμοπαράδοτων μοντέλων, όμως σημαντικό είναι να θυμηθούμε και μία δήλωση στελεχών της Stellantis στα τέλη του 2022 που έλεγε ότι το 2023 ίσως υπάρξει αποκλιμάκωση των τιμών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw