Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress και είναι ανεξάρτητα από την Alfa Romeo.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress και είναι ανεξάρτητα από την Alfa Romeo.

Ετοιμάζει την επιστροφή της Duetto Spider η Alfa Romeo

2.012 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2022)

Η Alfa Romeo έχει στο πλάνο της την επιστροφή της θρυλικής Duetto Spider και ανεξάρτητα σχέδια ρίχνουν μια ματιά στο μέλλον και την εμφάνιση που ενδεχομένως να έχει το ιταλικό roadster.

Επιβεβαιωμένη η άφιξη της Duetto Spider

Η Alfa Romeo βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης έχοντας ήδη παρουσιάσει τη νέα Tonale και συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα της  για το εγγύς μέλλον. Αυτό είναι γεμάτο από νέα μοντέλα, ένα εκ των οποίων θα είναι η αναβίωση της θρυλικής Duetto Spider. Άλλωστε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και πως ο επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας Alejandro Masonero-Romanos είχε βάλει ήδη μπρος για το σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχέδια δείχνουν την εικόνα του μοντέλου

Ερχόμενοι στο σήμερα, ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας, Auto Express δημοσίευσαν τα δικά τους σχέδια με σκοπό να παρουσιάσουν την εμφάνιση που θα έχει η νέα Alfa Romeo Duetto Spider. Όπως βλέπουμε τα στοιχεία που αντλούνται από το παρελθόν και κυρίως από το κλασικό μοντέλο με πίσω κίνηση που κατασκευάστηκε μεταξύ 1966 και 1993, είναι εμφανή.

Ηλεκτρική η νέα Duetto Spider

Από κει και πέρα, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το νέο αυτοκίνητο θα είναι ηλεκτρικό και θα βασιστεί στην πλατφόρμα STLA της Stellantis.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto