Βλέπετε πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή του Hyundai Ioniq 5 Ν.

Βλέπετε πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή του Hyundai Ioniq 5 Ν.

Ετοιμάζει το «καυτό» Ioniq 5 Ν η Hyundai

2.387 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2022)

Η Hyundai ετοιμάζει την ισχυρή Ν έκδοση του Ioniq 5 και οι πρώτες πληροφορίες για το «καυτό» ηλεκτρικό κάνουν την εμφάνισή τους.

Καθ’ οδόν το ισχυρό Ioniq 5

Η Hyundai δεν στέκεται στην τρέχουσα έκδοση που έχει παρουσιάσει αναφορικά με το Ioniq 5, καθώς η κορεατική μάρκα πολύ γρήγορα φαίνεται πως αναπτύσσει το ισχυρό μοντέλο του η λεκτρικού της. Όπως συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα που εξοπλίζονται με κινητήρες καύσης, έτσι και με το χωρίς ρύπους Ioniq 5, η «καυτή» έκδοση θα χαρακτηρίζεται από το λογότυπο «Ν» που συνοδεύει τα μοντέλα επιδόσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με πιο «επιθετική» εξωτερική εμφάνιση

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του Ioniq 5 Ν έχουν κάνει την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν και οι πρώτες πληροφορίες. Εξωτερικά, δεν αναμένεται να δούμε πολύ μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο υπάρχον Ioniq 5 και το πιο γρήγορο Ioniq 5 Ν. Η εταιρεία πιθανότατα θα το εξοπλίσει με πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, ίσως και ελαστικά με χαμηλότερο προφίλ, ενώ φυσικά την παρουσία τους θα κάνουν τα λογότυπα Ν, μέσα και έξω.

Σπορ «αέρας» στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, εκτός από τα προαναφερόμενα λογότυπα η Hyundai για να βοηθήσει στην περαιτέρω διαφοροποίησή του ισχυρότερο μοντέλου λέγεται πως θα εγκαταστήσει μοναδικά σπορ καθίσματα και ένα διαφορετικό τιμόνι σπορ σχεδίασης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
VW LEASEPRO
test center