Φήμες για νέο Toyota Stout μετά από 40 χρόνια

Φήμες για νέο Toyota Stout μετά από 40 χρόνια

3.913 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2024)

- Το Stout πρωτοκυκλοφόρησε το 1954
- Είδε μόνο τρεις γενιές
- Ένα νέο Stout στα επίπεδα του Rivian R1T

Το Stout πρωτοκυκλοφόρησε το 1954

Και οι φήμες συνεχίζουν να ΄ρχονται. Νέες φωτογραφίες για μια πιθανή επιστροφή του Toyota Stout στον 21ο αιώνα έκαναν τον γύρω του διαδικτύου. Το pick-up της Toyota που πρωτοκυκλοφόρησε το 1954, γίνεται ηλεκτρικό, σύγχρονο και επιβλητικό, μέσα από τις ψηφιακές εικόνες που δημοσίευσε η ομάδα της Q Cars στο κανάλι τους στο YouTube.

Είδε μόνο τρεις γενιές

Μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του μοντέλου,  το Stout βρισκόταν στην παραγωγή των εργοστασίων της ιαπωνικής μάρκας μέχρι και το 1989, έχοντας δει μόνο τρεις γενιές. Συνέχισε όμως να ζει μέχρι τις αρχές της νέας χιλιετίας χάρη στην Gifu Auto Body Co. Οι φήμες τώρα το θέλουν να επανακυκλοφορήσει μαζί με μια αναβίωση του Subaru Baja.

Ένα νέο Stout στα επίπεδα του Rivian R1T

Οι φωτογραφίες του νέου Stout το θέλουν διαμετρικά αντίθετο απ΄ την παλιά μορφή του. Πάνε τα ρετρό κυκλικά φανάρια και τα κίτρινα φώτα ομίχλης. Με νέα φώτα LED, σαν μάτια σχιστά  και μια τετραγωνοποιημένη «φάτσα» όπου υπερισχύει η γιγάντια, μαύρη αεροτομή, το παλιό «αγροτικό» γίνεται «θηρίο». Οι τύποι στο Q Cars πήραν προφανώς έμπνευση  από το Rivian R1T που κυκλοφόρησε το 2021.

E-CUSTOM
Mitsubishi