• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην έκθεση της Γενεύης η Fiat θα μας δείξει μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του 124 Spider, που ακούει στο όνομα Europa.

Το Fiat 124 Spider Europa κατασκευάστηκε προς τιμήν του αρχικού μοντέλου που φτιάχτηκε από τον Pininfarina και το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης πριν από 36 χρόνια.

Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, αριθμημένη πλακέτα, σύστημα infotainment με 7άρα οθόνη και GPS, αλλά και ηχοσύστημα της Bose με 9 ηχεία και subwoofer.

Fiat 124 Spider Europa

3.552 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/3/2017

Νοσταλγική διάθεση έχει πιάσει τη Fiat και στη Γενεύη, μαζί με το επετειακό Fiat 500 Sessantesimo, θα μας δείξει και την περιορισμένης παραγωγής έκδοση 124 Spider Europa. Ας δούμε τι αλλάζει στο ιταλικό roadster…

 
Νοσταλγικό αναμένεται να είναι το περίπτερο της Fiat στην έκθεση της Γενεύης, καθώς εκτός από το Fiat 500 Sessantesimo που έγινε για να γιορταστούν τα 60 χρόνια του μοντέλου, η ιταλική φίρμα θα μας δείξει μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του 124 Spider, που ακούει στο όνομα Europa.
 
Το Fiat 124 Spider Europa κατασκευάστηκε προς τιμήν του αρχικού μοντέλου που φτιάχτηκε από τον Pininfarina και το οποίο παρουσιάστηκε στην ίδια έκθεση πριν από 36 χρόνια. Είναι βαμμένο στην απόχρωση Passione Red και πατάει σε τροχούς 17 ιντσών της Mopar, ενώ διαθέτει ασημί καπάκια καθρεπτών και λογότυπο «124» στη γρίλια της μάσκας.
   
Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, αριθμημένη πλακέτα, σύστημα infotainment με 7άρα οθόνη και GPS, ηχοσύστημα της Bose με 9 ηχεία και subwoofer. Δερμάτινο είναι και το τιμόνι, ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται το cruise control, η είσοδος χωρίς κλειδί, η κάμερα οπισθοπορείας και οι LED προβολείς με λειτουργία cornering.
 
Το ιδιαίτερο αυτό Fiat 124 Spider θα βρεθεί στη Γενεύη με τον γνωστό 1.400άρη turbo κινητήρα των 140 ίππων και των 240 Nm ροπής, ο οποίος επιτρέπει στο ιταλικό roadster να κάνει το 0-100 σε 7,5 δλ., αλλά και να έχει τελική ταχύτητα 215 χλμ./ώρα. Αυτό που εκκρεμεί είναι να μάθουμε σε πόσα αντίτυπα θα φτιαχτεί αλλά και πόσο θα κοστίζει.