• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Fiat Panda Vs Hyundai i10

34.620 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/10/2020

Η πόλη έχει χώρο για ένα βασιλιά. Ποιο από τα Fiat Panda ή Hyundai i10 θα επικρατήσει σε αυτή τη μονομαχία για να έρθει πιο κοντά στο στέμμα;


Τα μίνι μοντέλα αποτελούν προφανώς την ιδανική λύση για τις καθημερινές αστικές μετακινήσεις. Είναι ευέλικτα, παρκάρουν εύκολα και φυσικά αποτελούν την πιο προσιτή οικονομικά κατηγορία. Μάλιστα έχουν καταφέρει να φτιάξουν και το δικό τους «club» αγοραστών, αποτελώντας την πιο δημοφιλή επιλογή ανάμεσα στους νέους οδηγούς.

Το Hyundai i10 είναι η τελευταία άφιξη στην κατηγορία, ωστόσο έχει ξεκάθαρο σκοπό να φτάσει στην κορυφή. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει ένα πολύ «σκληρό» αντίπαλο, το Fiat Panda, το οποίο εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του legacy στην κατηγορία, το οποίο μάλιστα σκοπεύει και να μεγαλώσει με την προσθήκη ενός υβριδικού συνόλου 70 ίππων στη γκάμα του. Μάλιστα το τελευταίο είναι το πιο προσιτό υβριδικό σύνολο της αγοράς με τιμή από 11.400 ευρώ. Από την άλλη, το Hyundai i10 των 67 ίππων κοστίζει 11.340 ευρώ και μπορεί να μην έχει κάποια υβριδική υποβοήθηση όπως το Panda, έχει όμως πολύ πλούσιο εξοπλισμό, στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει συνολικά στην κατηγορία. Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων διαθέτει αυτόνομη πέδηση, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και προειδοποίησης απόσπασης προσοχής οδηγού.

Εμφάνιση: Πιο κομψό το i10, ιδιαίτερο το Panda
Το νέο i10 ως η πιο φρέσκια πρόταση στην κατηγορία, έχει προβάδισμα στον τομέα της σχεδίασης, όντας πιο μοντέρνο αισθητικά και με έντονο δυναμισμό. Οι έντονες ακμές στο καπό και στους πλαϊνούς «ώμους», τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα και η μεγάλη γρίλια στη μάσκα διαμορφώνουν ένα αθλητικό και σίγουρα καλαίσθητο τελικό αποτέλεσμα.

Το Fiat Panda από την πλευρά του, ακολουθεί πιο ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές, με περισσότερες καθαρές επιφάνειες, ενώ το αυξημένο ύψος του δημιουργεί ένα ιδιαίτερο και άμεσα αναγνωρίσιμο παρουσιαστικό. Στο τελευταίο συμβάλουν και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, με το παιχνιδιάρικο στρογγυλεμένο αμάξωμα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε