• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η χάτσμπακ έκδοση της νέας γενιάς του Tipo έρχεται στη χώρα μας, για να συμπληρώσει τις επιλογές του μικρομεσαίου μοντέλου της Fiat

Οι πολύ καλοί diesel κινητήρες του και ο πλήρης εξοπλισμός, αναμένεται να αποτελέσουν επιπλέον εφόδια του νέου μοντέλου, έναντι του ανταγωνισμού.

Οι κινητήρες του 5θυρου Fiat Tipo είναι μοτέρ βενζίνης και diesel από 1,3 έως και 1,6 λίτρα και με απόδοση από 95 έως και 120 άλογα.

Μοντέρνο το εσωτερικό, με στάνταρ οθόνη για το σύστημα πολυμέσων που δείχνει σαν να αιωρείται.

Νέο Fiat Tipo Hatchback

27.843 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/12/2016

Διατηρώντας τους άνετους χώρους των επιβατών του 4θυρου μοντέλου και με το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ της κατηγορίας, το νέο Fiat Tipo Hatchback έρχεται για να στοχεύσει στην καρδιά των μικρομεσαίων.

 
Whats new
- Πορτ-μπαγκάζ 440 λίτρων
- Με μήκος 4,37 μέτρων
- Μοτέρ βενζίνης και diesel από 95 έως 120 PS
- Έρχεται το Φεβρουάριο

Η χάτσμπακ έκδοση της νέας γενιάς του Tipo έρχεται στη χώρα μας, για να συμπληρώσει τις επιλογές του μικρομεσαίου μοντέλου της Fiat, μετά το σεντάν. Το αυτοκίνητο, βασίζεται στο σεντάν Tipo, ωστόσο διαφοροποιείται στο πίσω τμήμα του, εκεί όπου ο τρίτος όγκος του σεντάν αντικαθίσταται με ένα νέο χάτσμπακ τελείωμα. Εξ ου και η διαφορά στο μήκος μεταξύ των δύο μοντέλων, με το χάτσμπακ να έχει αμάξωμα 4,37 μέτρων, έναντι 4,52 μέτρων στο 4πορτο. Αυτή η διαφορά δεν διαφοροποιεί τους χώρους των επιβατών, μειώνει όμως στα 440 λίτρα τον όγκο του χάτσμπακ, από 520 στο σεντάν, αν και με το νούμερο αυτό ο χώρος είναι ο μεγαλύτερος στα 5θυρα μικρομεσαία.
 
Με πιο κομψές γραμμές
Το αμάξωμα του νέου 5θυρου Fiat Tipo διατηρεί στο εμπρόσθιο μέρος τις γραμμές του σεντάν μοντέλου, με μεγάλη τη μάσκα της ιταλικής εταιρείας, αλλά και τα μεγάλα φωτιστικά σώματα. Δεν λείπει και το χρώμιο σε διάφορα τμήματα της μάσκας και του προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος από την άλλη, το νέο 5θυρο χάτσμπακ είναι σαφώς πιο ελκυστικό, με μεγάλα φώτα, έντονες παράλληλες νευρώσεις πάνω στην πόρτα, αλλά και μια διακριτική αεροτομή που του χαρίζει μια δυναμική παρουσία. Συνολικά, λόγω και των πιο μαζεμένων του διαστάσεων, το χάτσμπακ Tipo είναι πιο κομψό από το σεντάν, δείχνει πιο μοντέρνο, αλλά και με κάποια επιπλέον στοιχεία δυναμισμού.
 
Πόσο θα κοστίζει;
Το νέο Fiat Tipo Hatchback θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στη χώρα μας από το Φεβρουάριο του 2017. Οι τιμές καταλόγου ξεκινούν από τα 13.100 ευρώ για το βενζινοκίνητο Tipo 1,4 95 PS και τα 15.870 ευρώ για το πετρελαιοκίνητο Tipo 1,3 diesel, όντας περίπου 500 ευρώ πιο ακριβό από το σεντάν. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε και την ανακοίνωση των εκπτώσεων που θα το συνοδέψουν, οι οποίες θα μειώσουν περαιτέρω αυτές τις τιμές.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Σταύρος

    θα ήταν.. όλα πολύ καλά αν είχε ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση..... και μαζί με τη λεγόμενη έκπτωση ας έκανε η Φιατ ας πούμε και δώρο το ..μεταλλικό χρώμα, τι άλλο για να γίνει το βεστ σελερς στην Ελλάδα...και μη μου πείτε πως κατασκευάζεται στη Τουρκία και φεύγει συνάλλαγμα..και λοιπόν εδώ ο κόσμος καίγεται....

      8
  • germanotsolias

    Βασιζεται στη πλατφορμα του (Grande) Punto και φτιαχνεται στη Τουρκια... Η χειροτερη επιλογη στην κατηγορια και ακολουθουν auris,rapid spaceback(ή lwb Fabia),pulsar!

      2