Το νέο Fiat Tipo είναι ευχάριστο στην όψη και με αρκετές εκδόσεις για όλα τα γούστα.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Fiat Tipo είναι ευχάριστο στην όψη και με αρκετές εκδόσεις για όλα τα γούστα.

Τo στοίχημα των Ιταλών

(18/11/2016)

Το Fiat Tipo επιστρέφει και δηλώνει έτοιμο να «παίξει μπάλα» στην κατηγορία των προσιτών, ευρύχωρων οικογενειακών σεντάν, που ξαναήρθαν στο προσκήνιο.

What is new

Σε αντίθεση με άλλες αντίστοιχες προτάσεις, το Centro Stile σχεδιάσε εξ` αρχής το Fiat Tipo ως σεντάν.

Σε αντίθεση με άλλες αντίστοιχες προτάσεις, το Centro Stile σχεδιάσε εξ` αρχής το Fiat Tipo ως σεντάν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  • Νέο μικρομεσαίο sedan 
  • 1,6 turbodiesel με 120 άλογα
  • Ευρύχωρο και άνετο
  • Με 17.340 ευρώ
Σχεδίαση, ευρυχωρία, στιβαρότητα, άνεση ανάρτησης, ασφαλής οδική συμπεριφορά, κατανάλωση, αναπαυτικά καθίσματα 
Φινίρισμα κάποιων υλικών στην καμπίνα, μέτρια ηχομόνωση, αίσθηση τιμονιού, απουσία Start/Stop 
 
Αυτό είναι το νέο Fiat Tipo. Η ιταλική φίρμα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θρυλικό όνομα θέλοντας να βάλει χέρι στο βαζάκι με το μέλι των προσιτών οικογενειακών σεντάν, το ενδιαφέρον για τα οποία έχει αρχίσει αναζωπυρώνεται (βλέπε Toyota Corolla, Skoda Rapid, SEAT Toledo). Η Fiat πιστεύει στο νέο Tipo, το οποίο θα διαθέσει στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική και στοχεύει σε όσους αναζητούν ένα ευρύχωρο αυτοκίνητο που ικανοποιεί τις ανάγκες μιας οικογένειας με άνεση, αλλά που δε θα χρειαστεί να βάλουν «βαθιά το χέρι» στην τσέπη... ούτε για την αγορά, αλλά ούτε και για τη χρήση του. Επίσης η Fiat θέλοντας να ξεχωρίσει το νέο Tipo από το λιτό Linea φρόντισε τόσο την σχεδίαση, όσο και τις τεχνολογίες, που προσφέρει το νέο της σεντάν. 
 
Με ιταλικό ταπεραμέντο 
Σε αντίθεση με άλλες αντίστοιχες προτάσεις, που πρώτα σχεδιάστηκαν ως χάτσμπακ και μετά προστέθηκε η ουρά (τρίτος όγκος), το Tipo σχεδιάστηκε στο Centro Stile της Fiat εξΆ αρχής ως σεντάν και γιΆ αυτό διαθέτει καλαίσθητη και αρμονική σχεδίαση με... ιταλικό DNA. Η μεγάλη μάσκα, τα «συνοφρυωμένα» φανάρια και το μυώδες καπό μπροστά, το πλαϊνό νεύρο που εκτείνεται σε όλο το μήκος του αμαξώματος και η απαλή κλίση της οροφής στο πίσω μέρος «δένουν» αρμονικά δίνοντας μια σαφώς classy εικόνα. Με μήκος 4.532 χλστ., το νέο Tipo βασίζεται σε μια μακρύτερη έκδοση του πατώματος του 500L. To πλάτος είναι στα 1.792 χλστ. και το ύψος στα 1.497 χλστ., τη στιγμή που το μεταξόνιο είναι από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας στα 2.636 χλστ. 
 
Με 18.740 ευρώ το 1,6 diesel
Η κορυφαία έκδοση του Tipo είναι αυτή της δοκιμής με 1,6 turbodiesel και 120 άλογα. Η βασική έκδοση Pop κοστίζει 17.340 ευρώ, ενώ η πιο πλούσια Lounge ανεβαίνει στις 20.230 ευρώ.
 
Το πιο προσιτό μοντέλο στην γκάμα του Tipo είναι το βενζινοκίνητο 1,4 με 95 άλογα και 12.300 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda