4 φωτογραφίες »

Tο τετρακίνητο Ford Fiesta RX43 Rallycross διαθέτει 608 ίππους.

Fiesta «χορεύει» με Βιβάλντι στα χέρια του Ken Block (+vid)

2.704 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2020)

Με ένα επικό βίντεο που ετοίμασε η ομάδα Hoonigan, οι μαεστρικές οδηγικές ικανότητες του Ken Block ενώνονται μουσικά με το «Καλοκαίρι» από τις τέσσερις εποχές του Βιβάλντι και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, τόσο οπτικά όσο και ηχητικά!

Ο Ken Block για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου επεισοδίου της σειρά Gymkhana βρέθηκε στην πόλη Swingarm City της Utah στις ΗΠΑ, όπου και κυριαρχεί ένα τοπίο με χώμα και άπλετο χώρο προκειμένου να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν διάφορα εγχειρήματα που ελάχιστοι άνθρωποι θα τολμούσαν να κάνουν.
 
Στο συγκεκριμένο σημείο ο Αμερικανός οδηγός και η ομάδα του πήραν μαζί τους το τετρακίνητο Ford Fiesta RX43 Rallycross που διαθέτει 608 ίππους, το οποίο όπως θα δείτε «χόρευε» στα χέρια του Block. Μάλιστα ο Ken Block δεν δίστασε να εκτελέσει πολλά άλματα, με τα πάνελ του αμαξώματος να... πληρώνουν το μάρμαρο.
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως επειδή πρόκειται για ένα εκτεταμένο βίντεο, προς το τέλος η ομάδα Hoonigan παρουσιάζει πολλά backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Τα πλάνα αυτά εκτός από τον ήχο του αυτοκινήτου συνοδεύονται ηχητικά με το Κοντσέρτο Νο. 2 του Αντόνιο Βιβάλντι σε σολ ελάσσονα (σύμφωνα με τις ελλιπείς γνώσεις μας στην κλασική μουσική) όπου χαρακτηριστικά ακούμε το «Καλοκαίρι» από τις «Τέσσερις Εποχές» του Ιταλού συνθέτη.
 
Το θέαμα είναι μοναδικό οπότε ας σας αφήσουμε να το παρακολουθήσετε!
  

AUTOFIT PASXA
4green