• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Fiesta Vs Corsa Vs Yaris

Διαβάστηκε από 24040 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/12/2016

Μικρά, αλλά το λέει η καρδιά τους - Πρόκειται για τρία από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας τα οποία εκτός από την οικονομία καυσίμου, χαρακτηρίζονται και για την ζωηρή καρδιά τους.

 
Είναι τρία από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς και απευθύνονται στο νεανικό κοινό που αναζητά εκτός όλων των άλλων και αξιοπρεπείς επιδόσεις. Οι ικανότατοι βενζινοκινητήρες τους όμως εκτός από ζωντάνια, και επιδόσεις ξεχωρίζουν για κάτι ακόμη. Την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Πιο αναλυτικά, το Toyota Yaris HSD με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1,5 λίτρων που κάνει χρήση της υβριδικής τεχνολογίας της Toyota (Toyota Synergy Drive), κοντράρεται με τα υπερτροφοδοτούμενα Opel Corsa και Ford Fiesta των 115 και 125 ίππων αντίστοιχα.   
 
Μοντέρνο στυλ, κάθε μέρα
Με βασικό χαρακτηριστικό τους το έντονα νεανικό προφίλ, τα τρία αυτοκίνητα που συγκρίνουμε μπορούν να δώσουν ευχάριστο χρώμα στις καθημερινές μας μετακινήσεις. Ξεκινώντας με το Ford Fiesta, αυτό διαθέτει την πιο δυναμική σχεδίαση χάρη στην τραπεζοειδή μάσκα και τα powerdomes στο καπό, που δίνουν αέρα και από premium. Έπειτα, πολύ μοντέρνο είναι και το Opel Corsa το οποίο στην τελευταία του γενιά άφησε πίσω του το συντηρητικό προσωπείο του παρελθόντος και με περισσότερα στοιχεία της εμφάνισής του να προέρχονται από το ADAM, τονίζει τον νεανικό του χαρακτήρα. Και τέλος, αιχμηρό και νεανικό είναι και το Toyota Yaris το οποίο προβάλλει μία ψαγμένη σχεδίαση χάρη στο μπροστινό μέρος όπου δεσπόζει η μάσκα σε σχήμα «Χ».

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα