• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι Βρετανοί ειδικοί της Mountune παρουσίασαν το αντίδοτό τους στο Fiesta RS. Λόγος γίνεται για το κιτ αναβάθμισης MR265 που αποθεώνει την απόδοση του Fiesta ST, φτάνοντάς την στους 265 ίππους.

Το κιτ MR265 της Mountune πάτησε στο πακέτο MR230, προσθέτοντας -μεταξύ άλλων- έναν νέο υβριδικό υπερσυμπιεστή, μεγαλύτερο intercooler και εισαγωγή υψηλής ροής αέρα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το επόμενο εγχείρημα των ανθρώπων της Mountune είναι να φτάσουν το Fiesta ST στα 280 άλογα.

Ford Fiesta ST 265 ίππων

4.341 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2016

Όσοι δεν ικανοποιούνται από την απόδοση του Fiesta ST και απογοητεύτηκαν που η Ford δεν θα φτιάξει το Fiesta RS, ας ρίξουν μια ματιά στο κιτ αναβάθμισης της Mountune, που φτάνει το μικρό μοντέλο στους 265 ίππους.

 
Ο άνθρωπος είναι σίγουρα ένα άπληστο και ανικανοποίητο ον. Για παράδειγμα, σε πολλούς οι 182 ίπποι του Fiesta ST δεν είναι αρκετοί, ούτε καν οι 200 της έκδοσης ST200. Οι πιστοί φίλοι του μοντέλου, μάλιστα, απογοητεύτηκαν όταν η Ford απέκλεισε το ενδεχόμενο της έκδοσης RS.
 
Όλοι οι παραπάνω σήμερα μπορούν να νοιώθουν καλύτερα, καθώς οι Βρετανοί ειδικοί της Mountune παρουσίασαν το αντίδοτό τους στο Fiesta RS. Λόγος γίνεται για το κιτ αναβάθμισης MR265 που αποθεώνει την απόδοση του μικρού της Ford.
   
Το κιτ MR265 της Mountune πάτησε στο πακέτο MR230, προσθέτοντας -μεταξύ άλλων- έναν νέο υβριδικό υπερσυμπιεστή, μεγαλύτερο intercooler και εισαγωγή υψηλής ροής αέρα. Το αποτέλεσμα είναι ο 1.6 EcoBoost να αποδίδει 265 ίππους και 370 Nm ροπής. Σαν να μην έφτανε αυτό, το επόμενο εγχείρημα των ανθρώπων της Mountune είναι να φτάσουν το Fiesta ST στα 280 άλογα.