" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το «Wrap Bacon» Fiesta, το πρώτο βαμμένο όχημα με… πικάντικα χρώματα (κι αρώματα;), φτιάχτηκε από την εταιρεία για να δώσει μια νότα αλλιώτικη σε ένα event το Σ/Κ στις Η.Π.Α.

Ford Fiesta… με χρώμα μπέικον

Διαβάστηκε από 3803 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2013

Η Ford, στο πλαίσιο μιας αμερικανικής γιορτής Bacon, έδειξε τις προθέσεις της για περισσότερη εξατομίκευση των μοντέλων της, όπως το Fiesta Bacon, που δημιουργήθηκε για την περίσταση.

 
Το Σάββατο στις Η.Π.Α. γιορτάζεται η ημέρα του… μπέικον κι έτσι η Ford αποφάσισε να παρουσιάσει μια… διαφορετική πινελιά του δημοφιλούς μοντέλου, έχοντας βέβαια την έγκριση του CEO μιας μεγάλης αλλαντοβιομηχανίας…

Έτσι φτιάχτηκε το Fiesta Bacon, το πρώτο βαμμένο όχημα με… πικάντικα χρώματα (κι αρώματα;), για να δώσει μια νότα αλλιώτικη στο event, αλλά ταυτόχρονα το γεγονός αποτελεί μια «έξυπνη» ιδέα marketing. Παράλληλα, μια τέτοια κίνηση αποδεικνύει τη νέα τάση των αυτοκινητοβιομηχανιών για πιο έντονη εξατομίκευση και προσαρμογή του οχήματος στις επιθυμίες κι… ορέξεις των υποψήφιων αγοραστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο «Wrap Bacon» Fiesta θα δημοπρατηθεί στο event του Σ/Κ, ενώ υπάρχουν κι άλλες τρεις παραλλαγές για τους ενδιαφερόμενους, που ετοιμάστηκαν με λιγότερο «προκλητικό» χρωματισμό, αλλά την ίδια θεματική και… νοστιμιά: Τα «10 giant strips of delicious bacon rolled around the entire Fiesta», «Bacon Racing Strips», «Side of Bacon», «Bacon Mini Strips».

Tags: FORD FIESTA