13 φωτογραφίες »

Ο εκπρόσωπος της Ford Performance εκφράζεται με την σπορτίφ διακόσμησης της έκδοσης ST, στης οποίας το καπό «ουρλιάζουν» 280 άλογα από τον 2,3 EcoBoost τα οποία και προσφέρουν εκρηκτικές επιδόσεις.

ST: Εκρηκτική οδήγηση από το κορυφαίο

24.485 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο εκπρόσωπος της Ford Performance εκφράζεται ιδανικά με την έκδοση ST (Sport Technologies) για εκρηκτικές επιδόσεις και περισσότερο σπορ διάκοσμο. Το κορυφαίο Focus προκαλεί τα hot hatches του ανταγωνισμού με το πανίσχυρο μηχανικό του σύνολο, αποτελώντας μία ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ταχύτητας και της δυναμικής οδήγησης.

Ο σπορτίφ διάκοσμος είναι σήμα κατατεθέν και αποτυπώνεται με τον ανασχεδιασμένο και πιο άγριο προφυλακτήρα εμπρός, τη νέα μάσκα με μεγαλύτερες κυψέλες, τα LED φωτιστικά σώματα, το νέο μεγαλύτερο πίσω σπόιλερ και τις μεγαλύτερες 18 ιντσών ζάντες. Το εντυπωσιακό παζλ ολοκληρώνουν οι δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης και ο διαχύτης στον προφυλακτήρα. Συγκριτικά με την έκδοση ST-Line, συναντάμε, μεταξύ άλλων, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών. Κλείνοντας, στο καπό του κορυφαίου Ford Focus ST «ουρλιάζουν» 280 άλογα από τον 2,3 EcoBoost (6τάχυτο μηχανικό ή 7τάχυτο αυτόματο), ενώ τις diesel ανάγκες καλύπτει ο 2.000άρης EcoBlue 190 ίππων. Σε θέμα κόστους, η έκδοση των 280 αλόγων εκκινά από τα 36.561 ευρώ, ενώ η diesel από τα 32.724 ευρώ.

Η γνώμη μας 
Το Ford Focus στην 4η γενιά του είναι ένα μοντέλο που στοχεύει στην κορυφή της κατηγορίας των mainstream μικρομεσαίων χάτσμπακ. Οι εκδόσεις κινητήρα και εξοπλισμού επιβεβαιώνουν τις υψηλές τους φιλοδοξίες, καλύπτουν κάθε χαρακτήρα και εγγυώνται ότι δύσκολα δεν θα βρείτε το αυτοκίνητο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
moto