14 φωτογραφίες »

Το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα της ST-Line συνθέτουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες εμπρός-πίσω, τα πλαϊνά μαρσπιέ, η διπλή απόληξη εξάτμισης με την αεροτομή στο πίσω μέρος και μία μαύρη μάσκα με πλέγμα.

ST-Line: Σπορτίφ εμφάνιση για υψηλές επιδόσεις

24.533 Επισκέψεις στο άρθρο

Για τους λάτρεις της περισσότερο δυναμικής και σπορτίφ εικόνας, το Ford Focus ST-Line (και ST-Line X) βρίσκεται πιο κοντά στις απαιτήσεις τους. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία έκδοση εξοπλισμού που βασίζεται στους κινητήρες και τα μηχανικά μέρη των «απλών» Focus, συνδυάζει εμφάνιση και στήσιμο που θυμίζει έκδοση ST, ενώ χάρη στον άξονα πολλαπλών συνδέσμων προκύπτει ένα εκρηκτικό συνολικά μείγμα. Η ανάρτηση είναι αρκετά πιο σφιχτή για να εκφράζει την σπορ υπόσταση, με τις εντολές του οδηγού να εκτελούνται με μεγαλύτερη ακρίβεια, προσφέροντας ξεκάθαρα καλύτερη αίσθηση.

Φυσικά, το εξωτερικό design του Ford ST-Line είναι σημείο αναφοράς. Το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα και το έντονα δυναμικό προφίλ συνθέτουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες εμπρός-πίσω, τα πλαϊνά μαρσπιέ, η διπλή απόληξη εξάτμισης με την αεροτομή στο πίσω μέρος και μία μαύρη μάσκα με πλέγμα. Αντίστοιχες αναβαθμίσεις με την έκδοση Active X προσφέρει και η ST-Line X (8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο). Όσον αφορά τους κινητήρες, το Ford Focus ST-Line διατίθεται μόνο σε βενζινοκίνητα σύνολα (1.000άρης mHEV με 125 και 155 ίππους ενώ ο συμβατικός 1.500άρης αποδίδει 182 άλογα). Η αρχική τιμή της ST-Line προσφέρεται από 21.562 ευρώ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

AUTOFIT PASXA
4green