2 φωτογραφίες »

Ford Focus: Ποια έκδοση εξοπλισμού επιλέγω;

24.540 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Ford Focus, ένα μοντέλο σημείο αναφοράς για την κατηγορία του, ξεχωρίζει τόσο για την οδική συμπεριφορά, όσο και για το μοναδικό του design. Τι συμβαίνει, όμως, και με τις εξοπλιστικές του εκδόσεις;


Τα διλήμματα πριν την αγορά ενός αυτοκινήτου «βασανίζουν» το μυαλό μας. Μήπως να πάρω SUV, όπως κάνει σχεδόν το ½ των Ελλήνων ή να επιλέξω μία περισσότερο safe επιλογή, προτιμώντας για παράδειγμα την κατηγορία των μικρομεσαίων; Και αν θελήσω σπορ επιδόσεις και εμφάνιση, πρέπει να βάλω πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη; Διαπιστώνετε και εσείς πως η απόφαση και η επιλογή απέχουν αρκετά και είναι η πρώτη δύσκολη... απόσταση που πρέπει να διανύσουμε. Εκτός αν λύση στα προβλήματά μας δίνει ένα και μόνο αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί μέσω κάθε εξοπλιστικού του πακέτου να ικανοποιήσει και έναν διαφορετικό τύπο πελάτη.

Το Ford Focus είναι ένα μοντέλο που ξεχωρίζει συνολικά για τα οφέλη που προσφέρει. Ορόσημο ανάμεσα στα οικογενειακά χάτσμπακ, το δημοφιλές μικρομεσαίο, πέρα από τον σχεδιασμό και την μοναδική οδηγική του αίσθηση, είναι απόλυτα αναβαθμισμένο και εξοπλιστικά. Μάλιστα, πέρα από την κορυφαία ποιότητα, τις προηγμένες τεχνολογίες και τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης, ξεχωρίζει για το συγκριτικό πλεονέκτημα πως ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού αλλάζει και χαρακτήρα. Έτσι λοιπόν, η έκδοση Connected σε ένα Ford Focus αποτελεί ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν πιο συμβατικό χαρακτήρα, χωρίς καμία έκπτωση ανέσεων. Η Active, από την πλευρά της, ικανοποιεί τους δραστήριους τύπους που θέλουν crossover χαρακτηριστικά, ενώ οι ST και ST Line προορίζονται για εκείνους που τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ποιότητα οδήγησης συχνά θέλουν να φτάνουν στα όρια. Ας δούμε αναλυτικά, μία προς μία έκδοση εξοπλισμού, όλα τα διαφορετικά... καλούδια που θα συναντήσουμε σε ένα Ford Focus.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

FORD E-TRANSIT
NISSAN