Ιδιαίτερα προσεγμένη ποιότητα και φινίρισμα στην καμπίνα, όπως και 8 ιντσών οθόνη αφής για το SYNC 3 στην έκδοση Business του Focus.

Όμορφο διάκοσμο και πολύ καλή ποιότητα υλικών και κατασκευής επιδεικνύει το εσωτερικό του νέου Kia Ceed.

Το εσωτερικό του Leon είναι πιο λιτό σχεδιαστικά σε σχέση με των άλλων δύο, ωστόσο παραμένει σπορτίφ αλλά και πολύ καλό ποιοτικά.

Εσωτερικό: Σφοδρή μάχη μεταξύ Focus και Ceed

106.386 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2019)

Στο εσωτερικό των τριών μοντέλων η εικόνα καθορίζεται αρκετά από τον εξοπλισμό. Οι βασικές εκδόσεις έχουν μικρές οθόνες αφής (5 ιντσών στα Ceed και Leon και 6,5 ιντσών στο Focus) και τους λείπουν κάποια διακοσμητικά στοιχεία, και έτσι το ενδιαφέρον κορυφώνεται στις επόμενες όπου το παιχνίδι «χοντραίνει» πραγματικά. 

Η ποιότητα των Ceed και Focus είναι πάρα πολύ καλή και η μόνη διαφορά εντοπίζεται στα στιβαρά πλαστικά του Ceed χαμηλά στην κονσόλα, ενώ το Focus σε κερδίζει με τη συνολική σχεδίαση και αυτό που αντικρίζεις. 

Επίσης, κανένα απολύτως παράπονο δεν έχουμε ούτε από την εργονομία των τριών μοντέλων, αφού θα βρεις αμέσως τα πάντα και θα αισθανθείς άνετα μαζί τους. Από εκεί και πέρα βέβαια, κάθε μοντέλο έχει και το highlight του. Για παράδειγμα στο Focus μας αρέσει η παχιά στεφάνη του τιμονιού, η οθόνη αφής και το σύστημα φωνητικών εντολών, στο Ceed ο πίνακας οργάνων, τα χειριστήρια στο τιμόνι, η οθόνη και ο τεράστιος χώρος για αντικείμενα μπροστά από τον επιλογέα, ενώ τέλος και στο Leon σε κερδίζει ο χαρακτήρας που καταφέρνει να βγάζει, ακόμη και από τη θέση οδήγησής του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto