• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτό το «κάτι» που θέλεις θα το βρεις σίγουρα σε αυτά τα 3 μικρομεσαία!

  Τι επιλέγουν οι 3 τύποι του AutoΤρίτη

  96.922 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/8/2019
   

  Ford Focus
  + Σχεδίαση, κατανάλωση, εργονομία, ευρυχωρία και ποιότητα καμπίνας, τεχνολογία, SYNC3, τιμόνι-φρένα-επιλογέας, ισορροπημένη αναλογία οδικής συμπεριφοράς-άνεσης, ποιότητα κύλισης, 5ετής εγγύηση
  - ESP που δεν απενεργοποιείται, ποιότητα πλαστικών στο κάτω μέρος του ταμπλό, κύκλος στροφής

  SEAT Leon
  + Kινητήρας, οδηγικό προφίλ, αίσθηση ποιότητας, εξοπλισμός-τιμή 
  - Μικρή κεντρική οθόνη, λεπτή στεφάνη τιμονιού

  Kia Ceed
  + Σχεδίαση μέσα-έξω, ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, ποιότητα κύλισης, πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, θέση οδήγησης, 7 ετής εγγύηση
  - Τσιμπημένη κατανάλωση, σκουρόχρωμες επενδύσεις εσωτερικού (στη βασική έκδοση)

  O fun to drive τύπος θα μπερδευτεί αρκετά να επιλέξει αφού έχει να «κάνει» με τρία απολαυστικά στην οδήγηση αυτοκίνητα από κάθε άποψη. Την επιλογή ίσως κρίνει η αίσθηση που προσφέρει το νέο Focus αφού δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία σε αυτό το επίπεδο.

  Τον high tech οδηγό θα τον ιντριγκάρει το σύστημα SYNC 3 της Ford εφόσον συνδυάζεται με την μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών στο Focus (από το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού). Στις βασικές πάντως εκδόσεις, πολύ καλό είναι το Kia Ceed. 

  Ο Value for Money τύπος θα εκτιμήσει τη χαμηλή τιμή αγοράς του SEAT Leon, από το οποίο ωστόσο λείπουν κάποια στοιχεία εξοπλισμού. Πολύ ισορροπημένη σχέση τιμής/αξίας, αλλά και 7 χρόνια εγγύηση έχει και το Kia Ceed. 

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   
  Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια