Ford Mustang GT: Φθηνότερη με 10άρι αυτόματο από το 6ταχυτο μηχανικό
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Mustang GT: Φθηνότερη με 10άρι αυτόματο από το 6ταχυτο μηχανικό

14.356 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2022)

Η Ford Mustang GT των 450 ίππων πωλείται στην Ελλάδα με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων σε χαμηλότερη τιμή απ' ότι με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων!

Το αυτοκίνητο «θρύλος» της Ford

Στο πέρασμα των χρόνων, από την άνοιξη του 1964 όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά έως και σήμερα στην έκτη της γενιά, η Ford Mustang έχει καταφέρει να γιγαντώσει τον θρύλο της, αποτελώντας το πιο γνωστό μοντέλο της Ford και φυσικά ένα από τα ενδοξότερα αυτοκίνητα που έχουν ποτέ κατασκευαστεί. Μπορεί στη σημερινή εποχή με τη βενζίνη στα 2,3 ευρώ το λίτρο, η κατοχή ενός τέτοιου sport μοντέλου που κοστίζει περί τις 65 χιλιάδες ευρώ να είναι όνειρο θερινής νυκτός για τους περισσότερους, ωστόσο παρατηρήσαμε κάτι που μας τράβηξε την προσοχή...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φθηνότερη με αυτόματο πάρα με χειροκίνητο κιβώτιο

Τα χαρακτηριστικά που μπορεί κάποιος να βρει στο αμερικανικό «Pony» είναι πολλά και τα περισσότερα από αυτά γνωστά. Εντούτοις, παρατηρώντας πιο προσεκτικά τον ελληνικό τιμοκατάλογο μπορεί κάποιος να εντοπίσει και ένα ακόμα στοιχείου που την διαχωρίζει από τα περισσότερα αυτοκίνητα. Αυτό αφορά τη διαφορά στην τιμή με την οποία πωλείται στην Ελλάδα το μοντέλο όταν εξοπλίζεται με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Και αν οι περισσότεροι θα περίμεναν πως η έκδοση με το χειροκίνητο θα ήταν πιο φθηνή, η Mustang έρχεται για να αποδείξει πως στη δική της περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Με 450 ίππους από το V8 5λιτρο μοτέρ

Ο λόγος για την Mustang GT με το fastback αμάξωμα και τον 5λιτρο V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 450 ίππων. Όταν λοιπόν το μοτέρ συνδυάζεται με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο τότε το κόστος της Mustang GT ανέρχεται στις 65.203 ευρώ, ενώ αν κάποιος επιλέξει το 10άρι αυτόματο σε αυτή την περίπτωση θα πληρώσει 65.004 ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε... η αυτόματη Mustang GT είναι φθηνότερη κατά σχεδόν 200 ευρώ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda